0174 - 88 45 55
18 juli 2018
Geen inspiratie voor je zomernieuwsbrief?
Beste relatie

Het WK Voetbal, Moederdag, kerst, 1 april: het zijn vaak handige 'haakjes' om je nieuwsbrief aan op te hangen. En vooral in de rustige zomermaanden, wanneer de inspiratie soms ver te zoeken is, kan zo'n haakje een leuke invalshoek zijn voor je nieuwsbrief. Wist je bijvoorbeeld dat het vandaag National Hot Dog Day is? Had je misschien best een leuke mailing voor kunnen bedenken ;-)

Meer ideeën om in de zomervakantie onder de aandacht van je relaties te blijven? Lees hier onze 5 tips voor zomerse content.

Hartelijke groet,
Marco en Anita Schregardus
PS Nog geen gebruikgemaakt van onze zomeraanbieding? Lees dan vooral even verder!
Marketing knipoog
In onze vorige nieuwsbrief boden wij een gratis videoadvertentie aan. Marco Heida van Internet of Things Nederland maakte gebruik van het aanbod en scoorde met zijn filmpje via LinkedIn maar liefst 43.000 views en 732 aanvragen voor zijn e-book. Leuk om bevestigd te krijgen wat wij al wisten: videomarketing werkt!
Benieuwd wat videomarketing voor jou kan betekenen? Wij hebben onze zomeractie voor een gratis videoadvertentie verlengd tot 1 september, dus grijp je kans om te ontdekken wat jij daarmee kunt bereiken.
Goede e-marketing | info@goede-emarketing.nl | 0174 - 884 555