Interessante weetjes, acties en nieuwe producten!
NIEUWSBRIEF JECOR PROFESSIONEEL BOUW & TECHNIEK
CODESLOTEN, GEEN SLEUTEL MEER NODIG OM UW DEUR TE OPENEN
Welke deur van uw pand zou u willen voorzien met een toegangscontrole?? Dit kunnen entreedeuren, magazijndeuren, voordeuren of toegangsdeuren naar het archief of serverruimte zijn.
Via onze stand-alone systemen zijn deze deuren optimaal te beveiligen door gebruik te maken van codesloten of codebeslag.

Op onze site vindt u een aantal systemen die wij kunnen verzorgen, heeft u vragen of andere wensen dan horen wij dat graag.
FELO 4-IMPACT BITHOUDER VOOR SLAGSCHROEVENDRAAIER

De nieuwe Felo 4-impact serie werd speciaal ontwikkeld voor extreme belastingen bij het gebruik met slagschroevendraaiers. 
Bithouder en bit werken perfect samen met als gevolg een aanmerkelijk langere levensduur.
FATMAX (STANLEY) OPBERGMATERIALEN, PAK UW VOORDEEL!
Berg uw ijzerwaren en gereedschappen handig, veilig en beschermd op in de professionele FatMax organizers van Stanley. In de maand september zijn verschillende modellen verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke actieprijs.
BATA WERKSCHOENEN NU MET GRATIS SOKKEN
Bestel uw nieuwe veiligheidsschoenen van Bata en ontvang bij aankoop een GRATIS paar thermo (MS3) werksokken. De Bata werkschoenen bieden uw optimaal comfort en veiligheid tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden. 
FISCHER DUOPOWER PLUGGEN
Bent u al bekend met de Fischer Duopower pluggen? De combinatie van 2 materialen en 3 werkingsprincipes maakt de Duopower de juiste plug voor alle omstandigheden. De plug activeert het optimale werkingsprincipe - spreiden, vouwen, knopen - afhankelijk van de ondergrond.

Profiteer nu van extra veel voordeel:

Bestel nu 10 dozen Fischer Duopower en betaal er slechts 6. U kunt verschillende maten combineren. 
ALTREX KLIMWEEK SEPTEMBER 2016
In de week van 26 tot en met 30 september 2016 organiseert Jecor Professioneel samen met Altrex de "Klimweek". Tijdens deze week kunt u profiteren van verschillende kortingen, die oplopen naarmate de hoogte van de ladder of trap die u aanschaft toeneemt.
NOOIT MEER VERGETEN UW DEUR OP SLOT TE DOEN

VEILIG - VRIJER -VRIENDELIJKER

De Nemef zelfsluitend veiligheid deurslot 4100 Plus serie, dit slimme slot draait uw voordeur automatisch op slot, flipperen is verleden tijd!

Hoe vaak vraagt u u zelf af of of u de deur wel op slot gedraaid hebt? Veel mensen zijn er niet gerust op. Met Nemef 4100 plus hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Dit slimme slot draait uw voordeur automatisch op slot. Veilig en makkelijk!
 
BOUWTREFFER SEPT- OKT 2016 

DEWALT FOLDER SEPT. 2016 - JAN. 2017