Interessante weetjes, acties en nieuwe producten!
NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2016
MS10 VLOEIBAAR RUBBER VAN ZETTEX
De MS10 liquid en MS10 Liquid plus zijn vloeibare rubberen coatings die uitermate geschikt zijn voor het water- en luchtdicht maken van o.a. daken, gevels, dakgoten, vloeren, doorvoeren, balkons badkamers etc.

Deze hechten op bijna alle ondergronden zonder primer.

De MS10 liquid plus bevat een vezel waardoor deze zonder bewapening kan worden aangebracht op diverse ondergronden.

INSTALLATIE-, SCHAKELMATERIAAL, STEKKERS, INSTALLATIEDRAAD EN KABELS
In onze vestiging in Nijkerk hebben wij nu ook installatiemateriaal, schakelmateriaal, stekkers, installatiedraad en kabels op voorraad liggen.

Uiteraard kunnen wij dit ook leveren in onze vestiging in Putten

SAMENWERKING FISCHER, GEBR. BODEGRAVEN EN TREMCO ILLBRUCK

Drie sterke merken bundelen de krachten

De technische adviseurs van Gebr. Bodegraven, Fischer Benelux en Tremco Illbruck ontmoeten elkaar regelmatig op de bouwplaats om de vertaalslag te maken van theoretische bestekken naar praktijk oplossingen. De combinatie van bevestiging en afdichting levert veelal vergelijkbare vragen op en leidt tot soortgelijke verwerkingsadviezen. Doordat de drie partijen altijd op dezelfde tijd en op dezelfde plaats in het bouwproces met elkaar te maken hebben, worden voortaan de krachten gebundeld.

Vraag ons wat deze samenwerking voor u kan betekenen 
LIJMTANG MET KNIKGREEP
Deze geheel stalen kwaliteits lijmtang heeft een greep met scharnierfunctie waardoor u gemakkelijk uw kracht over kunt brengen op de lijmtang.
WARMTEBEELDCAMERA SPECIAAL VOOR UW SMARTPHONE
Deze warmtebeeldcamera sluit u aan op uw smartphone en met de gratis App kunt u foto's en video's gelijk delen.

De Compactpro warmtebeeldcamera is de meest geavanceerde draagbare warmtebeeldcamera, speciaalontworpen voor uw smartphone. Deze zeer goed draagbare warmtebeeldcamera, die speciaal is gemaakt voor de topmodellen van iPhone en Android, bevat een brede, zeer gevoelige 320x240 warmtesensor met een breed gezichtsveld van 32 graden. Met zijn verstelbare warmtebereik, niveau en emissieviteit levert de Compactpro warmtebeelden en softwaremogelijkheden met een ongekende hoge resolutie. 
SCAN UW VOETEN VOOR DE JUISTE INLEGZOOL
Maak een scan van uw voeten en kies de juiste inlegzool voor uw (werk)schoenen

Plaats uw voet op de scanplaat en bepaal welk soort voetboog u hebt.
BAHCO BEVEILIGINGKOORDEN
 
 
Van stellingen tot daken en van windmolens tot telecommasten. Iedereen die boven de 2,5 meter werkt, heeft ermee te maken:VEILIG WERKEN OP HOOGTE
.

Vallen is extra riskant bij werkzaamheden op 2,50 meter of hoger. Dat is dan ook de grens voor het verplicht gebruik van valbeveiligingsmiddelen. Vanaf deze hoogte gelden Europese richtlijnen die bijvoorbeeld stelt dat ladders voor deze hoogte niet meer gebruikt mogen worden. Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn altijd noodzakelijk als collectieve voorzieningen voor valbeveiliging onvoldoende mogelijk zijn. 
 
ACTIE:
BAHCO VEILIGHEIDSKOORD 3875-LY2

Bestel het elastische veiligheidskoord voor slechts € 18,25 excl. btw 
ACTIE:
FESTOOL STOFZUIGER MET GRATIS STOFZUIGERZAKKEN 

Veilig en stofvrij uw werkzaamheden uitvoeren? De bouwstofzuiger van Festool biedt uitkomst en met de unieke voordelen van de SERVICE ALL Inclusive wordt de investering beschermd tegen extra kosten.
BOUWTREFFER NOVEMBER-DECEMBER 2016 

KLEDINGFOLDER NOV.-DEC.2016/JAN.2017  

IRONSIDE 6-DELIGE STEEKBEITELSET  

Schaf nu een complete Ironside steekbeitelset aan voor een extra scherpe prijs.

De set bestaat uit 6 steekbeitels met maten 6/10/12/18/26 en 32 mm


ACTIE:
FEIN MULTI-TALENT AFMT120QSL  


Met deze 12 volt 2,5 Ah Li-Ion accu multitool kunt u geheel draadloos menig zaag-, slijp- of schuurklus klaren.

Een groot voordeel van deze oscillerende multitool is zijn zelfdragende motor met trillingsontkoppeling voor uitstekende reductie van trillingen en lawaai.

  De Fein accu multitalent wordt geleverd met 2 accu's en een snellader zodat stilstaan er niet meer bij is. De sleutelvrijd gereedschapswissel, zijn lichte gewicht en het ergonomische design maken deze topper van Fein met StarlockPlus-gereedschaphouder helemaal af!

Bij aanschaf van Fein accu Multitalent kunt u nu de Fein boormachine ABSU 12 C aanschaffen voor slechts € 9,95!
AXA SMART EASYFIX GAAT DE BREEDTE IN 

Montage gemak en een hoog draagvermogen

Het AXA Smart Easyfix® assortiment is uitgebreid met drie veiligheidskantelaafscharnieren! Deze scharnieren hebben dezelfde kwaliteiten en voordelen die u al gewend bent van de Smart Easyfix®. De drie scharnieren zijn in de volgende bredere maten beschikbaar gemaakt voor u:
  • 89 x 102 x 3 mm
  • 89 x 125 x 3 mm
  • 89 x 150 x 3 mm