Buna,

Update UK

Guvernul Britanic va lua toate masurile posibile sa limiteze accesul la piata muncii din UK  pentru toti cetatenii UE incepand cu 2014. De ce? Pentru ca la acest moment UK continua sa aiba printre cele mai ridicate nivele de trai din UE.

 

Ca si politici de limitare conforme cu politicile UE care doresc a se impune tuturor cetatenilor UE:

- dificultate la deschiderea contului bancar. Toti angajatorii din UK care angajeaza legal cetateni internationali cer cont bancar majoritatea achitand salariile direct in cont bancar. Limitarea accesului la conturile bancare deja a inceput, banci precum HSBC au inchis conturile tip pasaport pentru internationali. Mai departe, pentru inchirierea unui imobil este necesar cont bancar, dar la deschiderea contului bancar este necesara dovada de adresa.

 

- implementarea cardului albastru European care se doreste a fi folosit ca si cerinta obligatorie inclusiv la obtinerea numarului de inregistrare la GP (medicul de familie)

 

- dificultate la obtinerea cardului NINO (National Insurance). Aceste politici au fost deja implementate si politica de obtinere a NINO a devenit deja mult mai dificila in 2013

 

- limitarea accesului la beneficiile acordate de stat

 

Se gaseste usor de munca in UK in situatia in care: detii cont bancar, cunosti limba, ai NINO, ai experienta locala (toti angajatorii cer de obicei 2 referinte preferabil locale).

 

Prin urmare daca doresti sa lucrezi in UK, profita acum de ofertele noastre. Plecari imediate!

 

--------------------------------------------------------

Avem mai jos cateva programe enumerate. Fiecare program implica anumite costuri de plecare care sunt detaliate la noi pe site. Daca prezinta interes un program, dupa ce revizuiti costurile la program si eligibilitatea, va rugam dati reply la acest email. 

 

Pe site-ul nostru, in stanga, aveti optiunea sa cautati direct programul de interes.

 

1. Joburi in domeniul hotelier - pentru persoane cu minim 6 luni experienta in domeniul HoReCa - LOCURILE SUNT LIMITATE! 

 

Hospitality Customer Service NVQ level 2  / UK - 12 luni de sedere in UK cu drept de munca la norma intreaga pentru obtinerea calificarii NVQ level 2 in Hospitality Customer Service (varsta limita 45 de ani). Oferta la Hotel, restaurant, amusement park la min 6.31GBP/hr si posibil si alte beneficii (de ex masa on shift, bacsis).

Step Up to Work and Study / Canada - pe 6 luni sau 12 luni, cuprinde parte de cursuri Business English & Hospitality in Vancouver si parte de loc de munca platit in resorturi hoteliere - 8-15cad/hr 

 

 2. HOSPITALITY  USA

Minimul garantat prin program este de 7.5usd/hr ; fiind un program de schimb cultural, cu J1 toate taxele de administrare sunt suportate de catre candidat.  Hospitality USA este dedicat tinerilor absolventi de studii superioare sau tinerilor profesionisti care doresc sa faca practica intr-o companie americana pe o perioada cuprinsa intre 6 si 12 luni. Pozitiile sunt rotative si trebuie sa fie legate de management turistic.

 

3. HOUSEKEEPING UK
Pozitii in Cleaning; contract pe minim 12 luni cu plata de 6.31GBP/ora. Asistenta locala cu actele necesare pentru a functiona legal in UK.

 

4. BabySitting / AuPair - special pentru fete care iubesc copii si au varsta pana in 30 de ani

 SUA - minim 800usd/luna + 500usd studii +cazare, masa, billet de avion, asigurare; varsta 26 de ani, permis de conducere

 EUROPA (Olanda, UK, Spania, Germania) - salarii pana in 400GBP+cazare, masa, studii- maxim 25 de ore pe saptamana

 

 

5.  CARER/NURSE UK

Plasamente in azile de batrani pe intreg teritoriul UK. 12 luni de contract cu plata NETA de 6.5GBP/ora. Sesiune de informare la sosire, asistenta locala cu toate actele.

Eligibilitate: studii sau experienta in domeniu sau domenii apropiate (babysitting, psihologie, pedagogie, kinetoterapie)- ACUM POTI PLECA CU �50+ BILETUL DE AVION

 

Gasesti mai multe informatii legate de aceste programe, de conditiile de eligibilitate, costuri si beneficii pe site-ul nostru: www.brgwork.ro

Tot acolo gasesti link catre portalul de joburi si blog.

 

Asteptam sa ne scrii si sa te inscrii daca prezinta interes una din aceste oportunitati.

 

O zi frumoasa :)

 

BRG Office

 

Avem un rating foarte bun din partea fostilor clienti BRG. Te invitam sa intri pe pagina noastra de facebook sa discuti cu o parte din clientii BRGwork: https://www.facebook.com/brgwork.ro

Suntem activi pe piata din Romania din 2005.


BRG Office
Horea 72 Cluj Napoca 400275
0264 591 118
0732 115 005 - pentru AuPair si Carer/nurse
0732 115 006 - pentru Hospitality, NVQ, Housekeeping