Nieuwsbrief 3

13 oktober 2017
Sint Maarten - actie
Voor de oktobervakantie hebben we de grote St.Maarten-actie gehouden, samen met Basisschool de Schakel en Peutergroep Prikichi. De actie was een daverend succes en de leerlingen en waren enorm betrokken bij de actie en hebben veel plezier gehad bij de activiteiten.
We hebben in totaal Afl 8596,- opgehaald !

Iedereen die op welke manier dan ook heeft geholpen : hartelijk bedankt !!!
Brugklaskamp
Donderdag 21 en vrijdag 22 september zijn een aantal docenten met klas 1 op brugklaskamp geweest. Het was onmiskenbaar een succes! We verbleven in een mooi kamphuis met groot zwembad, waar de kinderen zich enorm in vermaakt hebben. Daarnaast hebben we verschillende activiteiten ondernomen, zoals wandelingen, een speurtocht, T-shirts maken, marshmallows bereiden in het kampvuur, enzovoort. Kortom, zowel docenten als leerlingen kunnen terugkijken op twee fijne dagen, waarbij de ontspannen en enthousiaste sfeer centraal stond.
Beroepsstage klas 4-5-6
Vandaag hebben onze leerlingen uit de klassen 4,5 en 6 stage gelopen bij verschillende  bedrijven en instellingen in het kader van oriëntatie op studie en beroep.
Belangrijke data
Halloween
Dit jaar bouwen onze leerlingen en teamleden weer een geweldig spookhuis voor Halloween. Vrijdagavond 27 oktober is het spookhuis geopend voor leerlingen, vrienden, ouders en geintereseerden.
Proefwerkweek
leerjaar 1 t/m 5: maandag 30 oktober t/m vrijdag 3 november
Schoolexamen 1
mavo 4 - havo 5- vwo 6: maandag 30 oktober t/m vrijdag 3 november
Inhaalmiddag
Gemiste toetsen: vrijdag 10 november 15.00 uur
Nieuws
Toegangspoorten
Het poortje bij de ingang van het kleine plein wordt elke ochtend om 8 uur gesloten. ’s Middags is het kleine poortje geopend tussen 12.30 en 13.30 uur. 
Het hek bij de rotonde is gesloten van 8.30 uur tot 13.00 uur. U kunt dan via het poortje naast het grote hek het terrein betreden.
Gevonden voorwerpen
We verzamelen gevonden voorwerpen in onze bibliotheek. Eigenaars kunnen bij de administratie vragen of we het door hen gemiste voorwerp hebben gevonden.
Parkeren
Happy Rental heeft bij ons aangegeven dat zij overlast ondervinden van ouders die op hun parkeerplaatsen parkeren bij het brengen en ophalen van kinderen. Deze parkeerplaatsen zijn bestemd voor hun klanten en medewerkers. Op hun verzoek vragen wij u geen gebruik te maken van deze parkeerplaatsen.
Stichting Onderwijs Combina
  • Peutergroep Prikichi
  • Basisschool de Schakel
  • Time 2 Play
  • Schakel College