Return to Stillness

Voor hooggevoeligen die nood hebben aan rust en stilte

 

Where:
Glastonbury, UK
Glastonbury BA6
United KingdomWhen:
Wednesday April 27, 2011 at 1:00 PM CEST
-to-
Sunday May 1, 2011 at 4:00 PM CEST
Add to my calendar
 
Mannaz Project

 

Greetings! 

Nog een paar weken en ik trek weer voor een paar dagen naar Glastonbury.

Ik wil je dan ook van harte uitnodigen om met mij mee te gaan naar deze magische plek..

 

Met vriendelijke groeten,
Annick Lentacker


Glastonbury is een provinciestadje (ongeveer 8800 inwoners) in Zuid-West Engeland, Somerset.

 

Het legendarische Glastonbury ligt in de meest zuidwestelijke hoek van Engeland. Rijk aan zowel mythen als geschiedenis, is Glastonbury een van de meest betoverende plaatsen in de wereld. Al sinds het megalithische tijdperk erkend als spiritueel centrum, is het de zetel van de eerste christelijke kerk op de Britse Eilanden. Ook wordt beweerd dat het "het Avalon van Koning Arthur" is.

 

Annick Lentacker 

Het dorpje Glastonbury zelf ligt liefelijk en schilderachtig verscholen tussen een reeks fluweelgroene heuvels. De hoogste daarvan is de beroemde Tor, een ellipsvormige heuvelformatie met daar bovenop de indrukwekkende overblijfselen van een kerktoren die was gewijd aan Aartsengel Micha�l. Aan de voet van de Tor liggen de Chalice Well en de bolronde top van Chalice Hill.

 

Annick lentacker 

Beneden in het stadscentrum liggen de ru�nes van de grote Abdij, de plek van Jozef van Arimathea's kerk en de begraafplaats van de legendarische Koning Arthur. Wearyall Hill, de plaats van de legendarische meidoorn, ligt bij de westelijke ingang naar het dorp.

 

Een paar keren per jaar trek ik naar Glastonbury.  Letterlijk om tot rust te komen en mij weer op te laden met sterke aarde energie.

 

Binnen het stadsgebied bevinden zich vier krachtige energiesites. Elke site activeert een van de bovenste chakra's. Dat op zichzelf is een bijzonder interessant fenomeen. De aardstromen in de Glastonbury sites zijn allemaal "elektrische" vortexen wat betekent dat de stroming naar buiten gericht is. Deze vier vortexsites werken synergetisch om de vier bovenste chakra's in evenwicht te brengen en resoneren eendrachtig samen als het hartcentrum van de Wereld.

 

Woensdag 27 april vertrek ik weer en deze keer wil ik je heel graag uitnodigen om mee te gaan.   

We bezoeken samen de energiesties van Glastonbury en bouwen 's avonds tijd en ruimte in voor rust en om elkaar beter te leren kennen. 
Klik hier om het programma te zien

Klik hier om in te schrijven

Heb je nog vragen, dan kan je me steeds contacteren op onderstaand nummer.

 

Sincerely,

 

Annick Lentacker
ANYK The Company of Health
annicklentacker@yahoo.com
0032 476 29 99 39