No 03 | mei 2017
 
Postbus 65, 2460 AB Ter Aar, Netherlands,
IBAN: NL22 RABO 0310 5932 71
Nieuwsbrief 3
De derde nieuwsbrief 

In deze nieuwsbrief kijken we terug op de de  One Events   on the Road in Putten en kijken we vooruit op de komende One Events in Amersfoort. Daarnaast stellen we het nieuwe bestuur van de stichting voor en is er een vrijwilliger aan het woord. In de eerstvolgende nieuwsbrief, die binnenkort verschijnt, volgt een uitgebreide update rond de One Missions en One Projects in  Brazilië.
  Terugblik One Events on the Road in Putten
sepia_stacked_hands.jpg
We kijken terug op drie fantastische avonden, waar we de basis van het Evangelie hebben gebracht. De eerste avond sprak Johan over de onvoorwaardelijke liefde van God. En op de tweede over het ABC van het Evangelie; bekeer je, laat je dopen en ontvang de doop in de Heilige Geest. Dit is ook direct in de praktijk gebracht. Er zijn mensen gedoopt, mensen hebben de doop in de Heilige Geest ontvangen en we hebben met elkaar en voor elkaar gebeden. 
De derde avond heeft Jan Vossen een heldere uitleg gegeven over geest, ziel en lichaam, waarbij we hebben geleerd om niet naar het vlees te leven, maar naar de geest. Ook deze avond werd afgesloten door voor en met elkaar te bidden.
De worship werd ook in Putten geleid door  Benyamin Ministries Voorafgaand aan elke avond was er lekker eten met gelegenheid voor fellowship. 

We bedanken alle mensen die in Putten hebben geholpen om de avonden tot een succes te maken.

Upcoming One Events

One Events zijn verhuisd naar een nieuwe locatie; de Rafaël in Amersfoort. Een prachtige locatie met een capaciteit van maar liefst 850 personen. We staan in geloof voor groei en uitbreiding!
Dit jaar vinden hier vijf One Events plaats.

Op deze avonden zal de aanbidding weer door Benyamin Ministries verzorgd worden. 

Het gaan weer mooie avonden worden met fellowship, liefde en genade, bemoediging, gebed en woorden van leven.

One Event: 13 mei Open heaven

De eerste avond zal plaats vinden op 13 mei! Op deze avond zal Jaap Dieleman spreken en het thema is Open Heaven . Vooraf is er om 18:00 wat te eten en gelegenheid voor fellowship. 

De dienst begint dienst 19:00. Er is kinderopvang aanwezig.

Neem al je vrienden en kennissen mee en wordt getransformeerd op deze geweldige One Events.

Wil je mee eten, mee helpen of heb je vragen? Mail dan naar: events@oneinhimfoundation.com

Agenda One Events in Amersfoort in 2017

Zet ze vast in je agenda. We hopen je daar te zien!
  • 10 juni 
  • 15 juli 
  • 16 september 
  • 25 november
reaching_hands.jpg
  Uitbreiding bestuur
  
We hebben een uitbreiding van het bestuur gerealiseerd. De One in Him Foundation is zo aan het groeien, dat God mensen heeft toegevoegd om ons team te versterken. Samen zijn  we kerk.

Op dit moment bestaat het bestuur uit:
EMG Smit-vd Horst
B. Toet-Reiz
H. Nell
G. Kamerik
J. Toet

Op de nieuwe website zal iedereen zichzelf voorstellen!

  Vrijwilliger aan het woord: Jantien
Toen de One Him Foundation in de zomer van 2016 begon met de eerste zaterdagavond bijeenkomsten waren zij op zoek naar vrijwilligers om hierbij te helpen. Er was een mooie flyer voor de avonden gemaakt; “We are the church” met de boodschap dat alle christenen samen de kerk vormen. Avonden van praktisch onderwijs waar je toegerust wordt om zelf ook uit te stappen om anderen te discipelen. 
Ik was enthousiast over wat ze wilden gaan doen tijdens de bijeenkomsten en wilde daarom graag helpen. Ik help o.a. op de One Events met het eten.

Naast dat ik de stichting help, word ik zelf ook op verschillende manieren opgebouwd en gezegend in deze bediening. Ik leer uit te stappen door voor anderen te bidden en over anderen te profeteren, omdat dit tijdens de One Events gezamenlijk in de praktijk wordt gebracht onder begeleiding van de sprekers.  Ik heb veel lieve broers en zussen leren kennen en fellowship  met hen is ook een zegen voor me.

Het is bijzonder om te zien hoe Gods zegen stroomt door het werk van de stichting. Alle stappen die de stichting onderneemt in zowel Nederland als Brazilië, worden gevolgd door Gods voorziening. Ik mag dat van dichtbij meemaken en hier zelfs deel van uit maken. Yes! Wij dienen een goede en liefdevolle Vader!
 
new_business_idea.jpg
Activiteiten financieel ondersteunen

Wil je deel zijn van wat God aan het doen is door onze bediening heen en ons financieel ondersteunen? Dit kan door het overmaken van een gift ten name van Stichting One in Him Foundation.
IBAN: NL22 RABO 0310 5932 71 (SWIFT/BIC: RABO NL 2U).
Stichting One in Him Foundation heeft een ANBI status.

Partner worden
Ook is het mogelijk om partner te worden van onze stichting. Een vaste bijdrage van een tientje per maand kan al een enorm verschil maken. Als partner houden we je op de hoogte van al onze activiteiten en ontvang je een persoonlijke uitnodiging voor de
One Events die plaatsvinden. Wordt vandaag nog partner en wees een zegen voor alle mensen die door deze bediening heen zullen worden bereikt!
Via een e-mail aan info@oneinhimfoundation.com kan je aangeven dat je partner wilt worden. Binnenkort kan dit ook via een link op onze website. 
!! Op 13 mei gaat de vernieuwde website online!!
 info@oneinhimfoundation.com