3 december 2010 Twelve Tags of Christmas korting
in de gezelligste Stempelwinkel van Nederland
Hallo allemaal!
Waarschijnlijk hebben jeal gezien dat Tim weer is gestart met zijn jaarlijkse 12 tags of Christmas! Wordt jij er ook zo door ginspireerd en heb je ook zin om met alle technieken en producten aan de slag te gaan?
Twelve Tags of Christmas Korting
10 % Korting
12 tags
Op de onze site kun je vanaf vandaag een nieuwe rubriek vinden:

12 Tags of Christmas

Elke dag zal ik alle producten die Tim die dag in zijn tag gebruikt en die door Art Journey gevoerd worden EN voorradig zijn aanbieden tegen een korting van 10%. De korting geldt voor de volledige 12 dagen dat Tim bezig is. Daarna wordt alles weer tegen de normale prijs verkocht. Dus heb je zin om met Tim mee te doen? Pak nu je kans en bestel bij ons je producten. Natuurlijk weet ook ik niet van te voren wat Tim gaat gebruiken, dus kan het zijn dat ik niet alles verkoop, maar je kunt dan zelf altijd naar een alternatief zoeken. Maar we zijn best goed gesorteerd, dus zal het meeste er zijn. De korting geldt alleen voor artikelen voorradig. OP=OP.

Neem gauw een kijkje zou ik zeggen. De eerste twee dagen staan er al op. Veel kijkplezier en creativiteit toegewenst!
Craft Stamper Januari 2011 is binnen!
Bestel vandaag jouw exemplaar!
craft stamper jan 2011
Ja hoor hij is er weer en ook deze keer meer dan de moeite waard.

In deze uitgave 4 blz met prachtig werk van onze eigen Liesbeth Fidder en een schitterende kaart van Godelieve Tijskens.

En wat een verrassing: in de wedstrijd Stamper of the year 2010 is tot cardmaker of the year een nederlandse stempelaar uitgekozen: Riet van Zundert!! Riet had ook al zo'n mooie kaart in de laatste Art Specially magazine.
Het commentaar van de jury:

Riets cards really stood out because they have so much stamping and so many techniques going on! Literally everything is stamped and both the colour and composition are really first rate.

Riet gefeliciteerd!!!!!
Staking TNT

Ik wil jullie er nog even op wijzen dat TNT van plan is om volgende week 3 dagen te gaan staken en wel op woensdag, donderdag en vrijdag. Wil je dus snel je spulletjes in huis hebben, zorg dan dat wij dit weekend doch uiterlijk maandag je bestelling binnen hebben. Wij proberen maandag a.s. zoveel mogelijk de deur uit te werken zodat dit dinsdag nog afgeleverd wordt. Daarna houden wij de bestellingen vast tot maandag 13 december.

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe.!

Groetjes

Louise Kolker

Contact Information
phone: 0031 591 367682
Join our mailing list!