Let it Flow! Loka-marraskuun vaihteessa tuomme sinulle Air Yoga Master Class erikoistunnin (2h), jolle pääset varaamaan paikan jo nyt! Unnata Aerial Yogan kehittäjä Michelle Dortignac ohjaa sinua vankalla yli 20 vuoden kokemuksellaan (etänä). Voit osallistua tunnille mistä tahansa Live Streamin kautta tai vaihtoisesti Helsingin studiollamme, jossa paikalla on myös oma ohjaajamme sinua avustamassa. Paikat studiolla menevät nopeasti, eli lue lisää ja varaa tästä.

Olet lämpimästi tervetullut tunneillemme - tänä syksynä tunteja on saatavilla sekä studioillamme että Live Stream etänä. Koko henkilökuntamme toivottaa sinut tunnille - mutta vain terveenä. Jääthän kotiin jos sinulla on mitä tahansa oireita tai olet käynyt covid-19 testissä. Pysytään terveenä ja voidaan hyvin!

Lämpöä syksyysi tuoden,
HAE MUKAAN
KOULUTUKSEEN
Tule mukaan oppimaan uutta! Seuraavat koulutuksemme:
la-su 10.-11.10.2020
to-su 12.-15.11.20
TULE TERVEENÄ
TUNNILLE
Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tunnille terveenä! Kunnioitat sekä omaa kehoasi että kanssajoogeja ja ohjaajiasi jäädessäsi kipeänä ja covid-testin jälkeen lepäämään.
LAURIINAN 26+2
OMLINESSA
Innokkaille Hot 26+2 ja Bikram kävijöille tarjolla nyt erityistä herkkua ajasta ja paikasta riippumatta. OMline videokirjastossa Lauriinan 26+2 asanat (60min). Klikkaa kuvaa ja aloita OMlinen käyttö.