Favicon41
Logo4
wind in the whiskers
All you need is Love !

Hallo ,
All you need. With Love. Zo luidt onze nieuwe slagzin in deze speciale week van Valentijn.  Ontdek onze nieuwigheden zoals het nieuwste patroon van Pine Needles, een nieuw boek van Quiltmania en een leuke kinderquilt van Teddlywinks.

Onze winkel blijft open tijdens de carnaval periode. U bent van harte welkom !

Wij wensen U deze week vele harten en warme groeten toe,

Christel, Marcel & Charlotte 
WIW01
Wind in the Whiskers.
Wind in the Whiskers is het nieuwste patroon van Pine Needles. Deze quilt (zie hierboven) bestaat uit 7 blokken die afzonderlijk te verkrijgen zijn. Zet U alle blokken aan elkaar dan heeft U een quilt van 165cm x 158cm.

Wie is niet zot van poezen ? De speelsheid, het krollen, de ondeu-gendheid, het loeren naar de prooi. Al deze eigenschappen vindt U terug in deze mooie quilt. Hier ziet U blok WIW01 Laundry day €12,50
Nieuw boek Quiltmania
Country Patchwork
Quiltmania heeft een nieuw boek : Country Patchwork van Kuniko Miyamoto. Zij is een goede vriendin van Reiko Kato wat merkbaar is in dezelfde stijl. Charmante kleine projecten met zachte kleuren en afbeeldingen van huisdieren of bloemen vindt U terug op accessoires en kleine decoratieve voorwerpen. Alles is schattig en makkelijk te maken indien U van applicatie houdt.
Een prachtig boek voor de lente ! 

 Ontdek meer info op onze website !
Nieuw patroon Teddlywinks
Annies Animals
Na de vele beren patronen die Liz Stanway ontworpen heeft, brengt ze nu ook patronen uit met andere dieren. Zo ook deze mooie quilt Annie's Animals.
Schattige kleine geappliceerde dieren en een rij van zakken voor boeken, kaarten, speelgoed of "geheime schatten" maken deze quilt een genot om op te hangen in de kamer van elk klein kind. Onder de zakken heeft U een ruimte om de naam van uw kind in te voegen voor een persoonlijk tintje. Afmeting van de quilt = 89cm x 104cm  
Hoeveel katten telt U ?
In onze vorige nieuwsbrief moest U een muis zoeken, deze maal moet U het aantal katten tellen. Bezoek onze Pine Needles webpagina van "Wind in the Whiskers" en maak de som van alle poezen. Stuur ons dit getal door voor zaterdag 2 maart 2013 en misschien bent U wel de gelukkige winnaar van een Quiltmania tijdschrift ! *

Heeft U de muis al gevonden ? Op onze vorige nieuwsbrief "Toffe zaken" staan 7 linken naar onze website (bv. "ontdek ze allemaal op onze website"). Klik op deze 7 linken en  enkel op de eerste pagina van deze 7 linken bevindt er zich ergens een muis!!

U kan nog steeds deelnemen aan deze wedstrijd tot 14 februari!


* 1 antwoord per deelnemer

Dreefstraat 47  9400 Ninove, Belgi�
Tel. 0032 (0)54-33.56.97

Facebook   Twitter   LinkedIn   Pinterest

Copyright � 2013. All Rights Reserved.