BELANGRIJKE INFO IVM ONS BOEKINGSSYSTEEM
Neem even jullie tijd om dit te lezen.
Lieve mensen,

Eerst en vooral een oprechte, hoe gaat het met jullie?
Bij mij up en down, ik houd me bezig met m'n gezin, huishouden, beetje online lessen geven, wat boeken lezen en sporten. Maar toch, ik mis m'n zaak, ik mis m'n passie en dat is, er zijn voor jullie. We bijten nog even door...

De komende paar weken staat er iets op til. Ik ben al enkele jaren aan het twijfelen om over te schakelen naar een makkelijker, goedkoper en Europees boekingssysteem. Een lockdown-periode is vaak HET moment om zoiets door te duwen. Geen paniek dit zou moeten vlot gaan, is me beloofd.

Het nieuw boekingssysteem geeft jullie als klant de mogelijkheid om te betalen met bancontact. Ook zijn er lidmaatschappen die kunnen aangekocht worden voor mensen die graag verder doorplannen in het jaar, sommigen geven je ook de mogelijkheid om onbeperkt lessen te volgen, dit voor echte fans. Er komt ook een app, voor vlot gebruikt.

Het nieuwe systeem gaat in gebruik vanaf 21 december. De lessen nadien zullen op ons vroeger boekingssysteem geannuleerd worden, vandaag of morgen.

De planning gaat als volgt:

  • Deze week verloopt als normaal.
  • Week 14 tot 20 december: hier wordt alle data gemigreerd naar het nieuwe systeem, behalve paswoorden en financiële info (privacyredenen). Tijdens deze week mogen jullie gratis groepslessen inplannen en volgen via het huidige boekingssysteem.
  • Eind van week 14 tot 20 december wordt er een mail gestuurd om in te loggen in het nieuwe systeem, met een vernieuwd paswoord. Als alles goed gaat zijn dan al jullie lessen netjes overgezet naar het nieuwe systeem. Ik heb de meeste aflopende en bijna oplopende cursuskaarten verlengd.
  • Klanten die ingeschreven zijn voor Reformer en Pilates for men zullen van zodra ze in het nieuwe systeem ingelogd zijn, 6 lessen op hun account krijgen. Zodat ze dan zelf hun lessen kunnen inboeken. Voorlopig is er in deze lessen ook geen toegang voor anderen.
  • +/- Vanaf 19 december kan je boeken in het nieuwe systeem met je nieuwe login en paswoord.
  • Boek zeker en vast eerst je lessen op alvorens je er nieuwe aankoopt of een lidmaatschap aangaat. De nieuw aangekochte lessen beginnen pas te lopen vanaf je eerste boeking.


Ja, ok, maar wanneer gaan jullie terug open? I know, soon !!
Vandaar neem hier even je tijd voor en daarna zijn we weer vertrokken. In het nieuwe systeem staan ook al alle lessen, er van uitgaand dat we bv mid januari kunnen opengaan. Maar het kan zijn dat we dit nog moeten aanpassen.
Dus voorlopig zijn zeker al de @YOURHOME lessen ter beschikking.

Je hoort nog van ons...
Bedankt voor het lezen en tot snel,

Jeroen
GRACE Pilates studio
0032479748642
GRACE PILATES STUDIO WEAREPILATESREBELS