Favicon41
Logo4
Quilt Home to Roost
Het is al bijna Pasen !
Hallo ,
Iedereen heeft het over het slechte weer, het heeft nog eens gesneeuwd en de wind is ijzig koud. En toch is het al bijna Pasen ! De tijd vliegt.
We hadden een klant in de winkel en die mevrouw zei me dat ze een grote quilt gemaakt had voor haar kleinzoon. En hij was bijna al af, dat vond ze heel tof want eenmaal de zon begint te schijnen moest ze de tuin in voor onderhoud en dan bleef de quilt liggen tot september. Nu was ze al heel ver en daarmee kon ze in september aan een tweede beginnen voor haar andere kleinzoon. Het slechte weer is toch ergens goed voor, is het niet ?
Er zijn weer toffe zaken gearriveerd en misschien krijgt er iemand zijne Pasen ? Men weet nooit h� !
We wensen U veel leesplezier toe,

Christel, Marcel en Charlotte
Nieuwe batiks
We hebben een nieuwe collectie batik stoffen binnen gekregen, de Java Batiks Macchiato. Hier ziet U maar eentje maar wanneer U op de afbeelding klikt, ziet U de hele collectie. Wie proeft nu al de heerlijke geur van de Macchiato ?

Java Batiks Macchiato
 Bezoek onze website om ze allemaal te zien.
assortiment home to roost
Home to Roost.
Begin februari hadden we U medegedeeld dat er een nieuwe collectie stoffen van Whimsicals ging komen en afgelopen donderdag is ze gearriveerd. Deze 28-delige stoffenreeks is formidabel. Er is een mooi paneel bij en in de quilt hierboven ziet U het verwerkt met de andere stoffen. Wie kan daaraan weerstaan ?
Heeft U Terri Degenkolb haar nieuw boek al gezien ? Er staan toffe zaken in zoals een heel mooie tafelnap gemaakt met de boordstof. Wie dit met Pasen op tafel heeft liggen maakt de anderen jaloers !! Klik op de afbeelding om de hele collectie te zien.
Nieuwe boeken Les Editions de Saxe
tresors de brodeuses
Les Editions de Saxe heeft een aantal nieuwe boeken. En mooi ? Zeker weten ! We hebben een eerste levering gekregen en die was direct de deur uit. Iedereen zei van Oooohhhhh en wouh.

Klik snel op de onderstaande link of op de afbeelding en misschien heeft U ze nog voor Pasen bij uw thuis. 

 Ontdek ze allemaal op onze website !
Omdat we op dinsdag 26 maart onze 30e huwelijksverjaardag vieren is de winkel uitzonderlijk gesloten op 26 en 27 maart. Onze excuses voor de klanten die gepland hadden om die dag ons te bezoeken.

't Dreefhuys  Dreefstraat 47  9400 Ninove-Belgi�
Tel. 32(0)54-33.56.97   dreefhuys@mac.com

Facebook    Twitter    LinkedIn    Pinterest

Copyright � 2013. All Rights Reserved.