Nieuwsupdate 10
Corona Inventarisatieoverzicht
De uitbraak van het coronavirus en de getroffen maatregelen hebben een grote impact op ons allemaal. Zowel zakelijk als privé zijn een groot deel van onze cliënten getroffen.

Als uw adviseur hebben wij u de afgelopen periode bijgestaan middels e-mails, telefoongesprekken en onze coronanieuwsbrieven. Dit blijven wij uiteraard doen. Zo zult u van ons in juli een nieuwsbrief ontvangen over de NOW 2.0.

Daarnaast heeft een groot deel van onze cliënten al dan niet met onze ondersteuning gebruik gemaakt van diverse coronasubsidies en/of uitstel van betaling bij de Belastingdienst.

Om u ook in de toekomst zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij, bijvoorbeeld de verlenging van de diverse maatregelen, beogen wij in de komende twee weken de status van de diverse coronamaatregelen per cliënt te gaan inventariseren. Op deze wijze hopen wij u in de toekomst zo goed mogelijk te kunnen bijstaan.

Om op een eenvoudige en efficiënte wijze een totaalbeeld te kunnen krijgen van de regeling(en) waarvan u (al dan niet met onze hulp) gebruik maakt vragen wij uw medewerking.

U kunt ons helpen door bijgevoegd Excel-bestand zo volledig mogelijk in te vullen en door te sturen naar uw relatiebeheerder. Op deze wijze wordt de belangrijkste informatie met betrekking tot de coronamaatregelen centraal vastgelegd.
Uw actieve medewerking tijdens het inventarisatieproces wordt door ons zeer gewaardeerd.

Indien het bovenstaande niet op u van toepassing is dan kunt u deze e-mail als niet verzonden beschouwen.

Heeft u vragen? Bel ons!
Daamen & van Sluis Accountants en Belastingadviseurs
T +31(0)10 458 11 44
info@daasluis.nl