Doorzaam
Nieuwsbrief augustus
Onder de aandacht
Nieuwe ronde Scholingsvouchers
Vanwege het wederom grote succes van de scholingsvouchers, is er besloten om in augustus een nieuwe ronde uit te geven.

Dus let op: heb je eerder dit jaar de Scholingsvouchers om wat voor reden dan ook gemist? Nu is je kans.
 
In de week van 26 tot en met 30 augustus kun je scholingsvouchers reserveren (25 per bv).

Lees het hele artikel op onze website.
Duurzame Inzetbaarheid toepassen in de dagelijkse praktijk?
Doe mee aan het traject ‘de Duurzame Uitzendkracht’!
Als DOORZAAM vinden wij dat de kern van duurzame inzetbaarheid (DI) zit in het geven van oprechte aandacht. Aandacht voor de mens achter de uitzendkracht. Het gaat over echt in verbinding met elkaar zijn. Op die manier willen we met elkaar een cultuur creëren waarin ieder talent gezien wordt, waarin ieder talent telt en iedereen duurzaam inzetbaar is. Nu en in de toekomst.
 
Wij bieden uitzendorganisaties de ondersteuning om een visie te ontwikkelen waarin DI centraal staat. Zodat jullie weten wat je te doen staat als het om DI gaat. Wij geloven hierbij dat het van belang is om DI op drie niveaus in de organisatie te verankeren: een strategische projectleider, managers en interceden­ten.
 
 Geloof jij ook in de kracht van DI in de dagelijkse praktijk? Kijk voor meer informatie op de site . Het traject start in oktober.
 
Laat je inspireren door één van de bedrijven die al meedoen aan dit traject en kom naar onze inspiratiesessie op 3 oktober van 14.00-16.00 . Locatie centraal in het land.
Diplomaroute
Ben je uitzendkracht en heb je interesse in een diplomaroute? Neem dan contact op met je uitzendbureau of met DOORZAAM om de mogelijkheden te bespreken.

Een diplomaroute is een traject waarbij je direct examen doet en daarmee een mbo-diploma op niveau 2 of 3 kan behalen. Zonder dat er een opleiding aan verbonden is. Je volgt dus geen lessen. Een diplomaroute is dan ook alleen geschikt voor kandidaten die beschikken over voldoende kennis en ervaring in het betreffende beroep. Dit betekent dat je op deze manier uw ervaring en kennis kunt omzetten naar een officieel erkend mbo-diploma.  

Op onze website lees je er meer over.
 “If you can dream it , you can DO it", Walt Disney
Budgetcoaching
Heb je als bedrijf te maken met ziekteverzuim door een lastige financiële privésituatie van een werknemer? Waarschijnlijk wel: uit onderzoek blijkt dat 62% van de werkgevers te maken krijgt met deze problematiek.

Wij zijn een pilot Budgetcoaching gestart om uitzendkrachten in deze lastige situatie te kunnen ondersteunen. Wil jij deelnemen aan deze pilot?

Neem dan contact met ons op om te horen wat de mogelijkheden zijn.

We zijn bereikbaar op 020 655 82 16
Duurzame Inzetbaarheid in de praktijk


Bewustwording van duurzame inzetbaarheid is een belangrijke eerste stap: alle betrokkenen moeten doordrongen zijn van het belang van duurzame inzetbaarheid en hun verantwoordelijkheid daarin.
Bekijk de korte animatie