null
Deze mooie quilt ziet U momenteel in onze etalage !
quilt gemaakt door Jaklien Van Malder.

Hallo ,
De lente is in aantocht, dat ziet iedereen. Heerlijk !
Wij hebben enkele toffe nieuwigheden die U zeker zullen bekoren; leuke maand patronen, toffe nieuwe boeken en een mooie grote reeks nieuwe stoffen in alle kleuren.
Neem even de tijd en ontdek al deze leuke zaken.
 
Nieuwe patronen van Kathy Schmitz

Tafel nap maand maart

Deze tafelmatjes zijn 33cm op 62cm groot. In het midden een patchwork motief en aan de twee zijden een leuk borduurwerkje.
€10,30

 Meer info

Tafel nap maand april

Elke maand een ander passend tafelmatje ! Ook is er telkens een andere bladwijzer bij met een borduurspreuk.
€10,30

 Meer info

Tafel nap maand mei

Tevens zijn er twee stoffen accenten bij ieder patroon (zoals de bijen of tulpen of vaasaccent). Simpel snij en plak met vliesofix of appliceer.
€10,30

Nieuw boek Anni Downs - The Home Patch
The Home Patch

Alles in tederheid en delicatesse, de vele kleine modellen van dit boek zijn een weerspiegeling van de auteur die haar werk publiceert onder  de naam Hatched and Patched. Anni ontmoet er enkele kleine quilts, naai accessoires en decoratie waar patchwork en eenvoudig borduurwerk gecombineerd worden met charme. Boek is frans en engelstalig ! €28,00
 
Nieuw boek Michelle Yeo - Of Needle, Thimble & Thread
Of Needle, Thimble & Thread

Michelle Yeo, een Australische kunstenares biedt ons in dit boek 17 prachtige traditionele modellen voor iedereen die gepassioneerd is in antieke quilts. Engelse medaillons, fijne applicaties en spectaculaire quiltstukken staan op het menukaartje. De werken in dit boek vragen al om een beetje ervaring !. Boek is frans en engelstalig ! €34,00
 
Nieuwe stoffen
Nieuwe levering van stoffen

Stof A/S heeft een nieuwe Quilters Basic Special reeks. Ontdek deze stoffen en motieven in alle kleuren. We hebben er zelfs charm pakketten van gemaakt (50 lapjes van 13cm x 13cm = €17,50)
 
Nog even dit :
- de promotie van de Brother Innov'Is 100 loopt nog even verder. Door het succes is de wachttijd momenteel 10 dagen. Wie een nieuwe betaalbare machine wil hebben mag NU niet langer twijfelen. Een mooi aanbod!

- Heeft U onze electronische snijmachines al gezien ? Deze machines snijden stof, papier, flokfolie, vinyls, licht karton, applicaties enz. Ze zijn te bezichtigen in onze winkel. Nog nooit was snijden zo gemakkelijk !

- We hebben voor het vijfde jaar op rij een ALL STAR AWARD gewonnen voor het versturen van onze nieuwsbrief. En dit mede U ! Dank U wel allemaal.

Heeft U vragen of wilt U meer uitleg ? Laat het ons gerust weten.

Vele groeten,

Christel, Charlotte en Marcel
 
Een gratis patroontje
Houdt U van vlinders ?

Wilt U nu al de lentekriebels voelen in huis ? Allemaal vlinders op takken die beginnen te bloeien. Stuur ons een mailtje en U ontvangt gratis dit mooie patroon.
 
Een geschenk voor uw vriendin ? Geef ons haar adres en wij versturen het direct!
't Dreefhuys | | dreefhuys@mac.com | http://www.tdreefhuys.com
Dreefstraat 47
Ninove, 9400 - Belgi´┐Ż
Tel. 0032-(0)54-33.56.97