Lokakuussa tapahtuu! I Love Me -messujen siirryttyä vuodella eteenpäin päätimme tuoda iloa syksyn keskelle järjestämällä oman I LOVE YN juhlaviikon 26.10.-1.11.2020! Kunnioitamme yleistä tilannetta eli monet viikon ihanista erikoisuuksista ja eduista ovat saatavillasi verkossa. Tutustu aikatauluun yllä. Polkaisemme viikon käyntiin ennakkomyymällä I LOVE YN Live Stream viikkopassia (25€) juhlaviikolle jo nyt! Lue lisää ja osta tästä.
Tulethan tunnille aina vain terveenä! Jos sinulla on mitä tahansa oireita tai niiden alkua, jääthän kotiin seuraamaan tilannetta ja käyt tarvittaessa testissä. Voit aina ottaa meihin yhteyttä äkillisen sairastumisen yllättäessä sopiaksesi korttisi käytöstä. Yhteystietomme löydät tämän viestin lopusta.

Varattavissasi ovat studiotuntien lisäksi Live Stream etätuntimme, joita suosittelemme sinulle lämpimästi! Jos tarvitset apua Live Streamin kanssa alkuun pääsemiseen, opastamme mielellämme. Ohjeet ja etäjoogakortit löydät myös täältä.

Lämpöä syksyysi tuoden,
MUUTAMA PAIKKA
JĂ„LJELLĂ„
Eritoten toimistotyöläisen selkä kiittää kierroista ja avauksista, jotka tehdään joogaseinää hyödyntäen. Varaa nopeasti paikkasi, muutama enää jäljellä!
VAIN TERVEENĂ„
TUNNILLE
Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tunnille terveenä! Voit aina ottaa yhteyttä meihin äkillisen sairastumisen yllättäessä sopiaksesi korttisi käytöstä.
KURSSEILLE JA
OPETTAJAKSI
Marraskuussa syvennyt vielä Original Hot Joogaan ja Yin Joogan avustamiseen kursseillamme. Huomasitko myös että kevään 2021 opettajakoulutusaikataulu on jo julkaistu?