Extra Nieuwsflits 5 september 2017  
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar:  redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 
Zoals aangekondigd, sturen wij in de zomerperiode geen reguliere nieuwsflitsen. Deze verschijnen weer wekelijks vanaf 14 september a.s. Wanneer er belangrijk nieuws is, versturen wij een extra nieuwsflits. Neem deze nieuwsflits dus goed door. Heb je vragen? Kijk op de contactpagina van onze website voor de openingstijden van het NFG-secretariaat of stuur een mail naar info@de-nfg.nl
 
Tweede spreker Maand voor de Psychosociaal Professional
Zoals jullie weten is oktober door NFG en Hupper omgedoopt tot Maand voor de Psychosociaal Professional. Tijdens deze maand kun je genieten van hoge kwaliteit na- en bijscholing voor een voordelige prijs. Wil je daarbij extra in de watten gelegd worden, dan kun je op 11 oktober als VIP te gast zijn bij colleges van twee topsprekers. Eerder kondigden we al aan dat relatiepsycholoog Jean-Pierre van de Ven het ochtendprogramma voor zijn rekening zal nemen. En ook de tweede spreker is bekend!

De middagpresentatie zal worden verzorgd Susanne Donders! Als GZ-psycholoog en psychotherapeut krijgt Susanne in haar groepspraktijk dagelijks te maken met vastlopende gezinnen. Het gaf haar de input voor het schrijven van het boek 'Gescheiden - met je ex tóch samen goede ouders'. Tijdens haar college zal ze uitvoerig aandacht besteden aan kwesties als hoe goed te scheiden en wat te doen als er nieuwe gezinssamenstellingen ontstaan.

Start verkoop: 11 september 11:00 uur
Wil jij erbij zijn 11 oktober, bemachtig dan tijdig een VIP-Pakket. Volg je de boel liever thuis vanuit je luie stoel, kies dan voor het HOME-Pakket. 

De verkoop start op 11 september om 11:00u op www.maandpsychosociaalprofessional.nl. Kijk nu alvast op deze site voor alle overige informatie. 


D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.