Extra Nieuwsflits 11 september 2017  
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar:  redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 
Zoals aangekondigd, sturen wij in de zomerperiode geen reguliere nieuwsflitsen. Deze verschijnen weer wekelijks vanaf 14 september a.s. Wanneer er belangrijk nieuws is, versturen wij een extra nieuwsflits. Neem deze nieuwsflits dus goed door. Heb je vragen? Kijk op de contactpagina van onze website voor de openingstijden van het NFG-secretariaat of stuur een mail naar info@de-nfg.nl
 
Maand voor de Psychosociaal Professional: Start verkoop
Niet vergeten! Over een uur start de verkoop van de VIP- en HOMEpakketten van de Maand voor de Psychosociaal Professional. Je kunt een pakket aanschaffen via de site  www.maandpsychosociaalprofessional.n l. Hier vind je ook alle informatie over deze maand en de invulling van de VIP-dag. 

Nog PE-punten nodig voor 2017 óf alvast je punten behalen voor 2018? Dat kan bij deelname aan deze maand/dag. 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.

D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.