EXTRA Nieuwsflits 2 mei 2018  
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar:  redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Laatste nieuws omtrent AVG

Een dag te laat, maar na enorm hard werken door alle medewerkers van de NFG, zijn wij blij je te kunnen melden dat het AVG-systeem online is en door jou geraadpleegd kan worden. Doe dit snel want er wordt van jou verwacht dat je vanaf 25 mei a.s. aan de wettelijke eisen omtrent de nieuwe privacyregels voldoet. Lees verder. 

Heb je nog vragen? Dan verzoeken wij je vriendelijk maar dringend deze per mail aan ons te stellen via info@de-nfg.nl Wij zullen proberen alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. 

Wij realiseren ons dat door de tijdsdruk het mogelijk is dat er nog enkele kinderziektes in het systeem naar voren zullen komen. Loop je hier tegenaan? Meld dit dan ook via info@de-nfg.nl.
D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.