Beste klanten, beste relaties,

De wereld is aan het veranderen.
Het gebeurde langzaam. We waren op vakantie in Amerika, mijn man en ik, toen we merkte dat het steeds moeilijker zou worden om naar huis te komen.
Onze vakantie hebben we verkort en we zijn gelukkig afgelopen vrijdag met de laatste vlucht van United Airlines uit Washington op Schiphol geland.
Alles onwerkelijk. Een vakantie om nooit meer te vergeten.

We kwamen terug in een ander Nederland. We landen en zagen heel veel KLM vliegtuigen aan de grond. Schiphol was bij aankomst enorm rustig. Bijna alle winkels en alle horeca waren gesloten.
De rit naar Heemstede tijdens spitsuur verliep vlotjes. Binnen een uur na landing hadden we de koffers en waren weer thuis. Heerlijk thuis! We waren enorm blij.

Met dit bericht willen we laten weten dat we de gezondheid van iedereen erg serieus nemen. Net zoals jullie, volgen wij het nieuws over de Coronavirus (COVID-19) pandemie op de voet.

Om te voorkomen COVID-19 te verspreiden volgen wij de afstandsregel van 2 meter heel graag op. Ook hebben we tijdelijk onze bezoeken stop gezet om iedereen te beschermen die met ons werkt, onze klanten en alle andere mensen met wie we werken of in aanraking zouden komen.

Het voelt zo anders want we hebben graag contact met jullie. Wel zijn we nog steeds online bereikbaar via Skype of FaceTime meetings dan wel via de telefoon waardoor onze service doorgaat. Ook kunnen jullie ons vinden via op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven over ons.

Dit treft ons allemaal. Wij blijven COVID-19 ontwikkelingen en alle richtlijnen volgen die de volksgezondheid- en overheidsinstanties aan ons geven zodat wij onze klanten en omgeving kunnen blijven ondersteunen waar nodig.

Info Rijksoverheid over COVID-19, klik hier

Blijf gezond! Zorg voor elkaar!

Tot ziens!
Groeten van

Henny Dingemans

www.click2facts.nl  |  www.ondernemeninbuitenland.nl
Mob: + 31 (06) 21534145  |  Tel: +31 (23) 5219120