logo bruin
't Dreefhuys nieuws
Hearthside Seasons 380
Hallo ,

Eind vorige week hebben we de stoffencollectie "Hearthside Seasons" van Kim Diehl ontvangen. Meerdere 'moeders' waren blij want hun echtge- noten hadden een mooie samenstelling gekozen ! In deze 26-delige reeks zitten zeer mooie warme kleuren en motieven. We hebben de hele collectie op voorraad aan de lopende meter maar ook in charmpacks, jelly-rolls, een 25cm pakket of een fatquarter pakket. Wanneer U klikt op de afbeelding kunt U het allemaal bewonderen en kunt U ook dit mooie patroon "GRATIS" downloaden.
Omleiding
Sedert 13 mei is de spoor overgang bij ons afgesloten wegens werken. Dus mensen die vanuit richting Aalst komen nemen best niet de eerste rode lichten in Ninove maar rijden door naar de tweede en volgen de omleiding bordjes. Zo komt U het snelst tot bij ons. De werken gaan een drietal weken duren.

Quiltmania
In de laatste Quiltmania n�95 is er een foutje geslopen in patroon D van de Mystery blok van Reiko Kato. Voor de juiste afmetingen van de blok kunt U naar onze webpagina gaan en deze downloaden. Klik hier.

Ook in deze koude dagen wensen we U warme groeten,

Christel, Marcel en Charlotte
't Dreefhuys
Dreefstraat 47
9400 Ninove, Belgi�
Tel. 0032(0)54-335697   dreefhuys@mac.com  www.tdreefhuys.com