Utgave # 12 | Nyhetsbrev Kjokkenutstyr
En Stor og God Kaffekopp
Over årene har min samling av kaffekrus sakte men sikkert vokst seg stor. Noen liker å ha store sett med det samme kruset, slik at alle gjester kan få lik kopp. Andre liker å ha kun én av hver gjerne at det skal være en historie bak.

I min samling av kaffekopper finner du en jeg fikk av min bror i bursdagsgave, to fra OL i Lillehammer som pappa ikke ønsket å ha lenger. En kaffekopp med Håkon og en med Kristin. Jeg har også et par kopper fra da jeg besøkte Porsgrunns Porselen og deres B-vare avdeling.

Du vil også finne enkeltkopper jeg har kjøpt på tilbud, firmakopper, kaffekopper med ulike farger og mye annet. Også selvfølgelig noen Mummikopper.

Det store utvalget gjør at man kan plukke en kaffekopp utifra dagens humør, og hvordan setting man ønsker å nyte drikken. Noe ulikt drikke passer også bedre i andre typer kopper.

Noen typer kaffekopper kan det være praktisk å ha flere av. Dette er gjerne mindre kaffekopper som er en del av et større servise.
Store Kopper og Krus
Store kopper er godt egnet for spesielt te, men de kan også benyttes for kaffe.

Med store kopper mener jeg kopper med plass til alt fra 35 og opp til 50 cl.

I vår samling har vi funnet frem hele 10 slike kaffekopper og tekrus fra leverandører som Le Creuset, Höganäs, Marimekko, Swedish Grace og mange flere.

Höganäs Krus
Höganäs sine populære krus er designet for den avslappende kaffepausen. Dette kan være en pause på jobben, en pause sammen med venner, eller en pause når du sitter alene foran skjermen, med en god bok, eller bare med tankene dine.

Höganäs krus kommer i størrelser på 33 og 50 cl og er laget i stentøy. Sammen med kruset følger også et eget trefat.

I den samme serien fra Höganäs finner du også en matchende tekanne.

Elsa Beskow Krus
Elsa Beskow har gjennom sine mange historier og illustrasjoner skapt et bredt utvalg av karakterer.

Disse karakterene og illustrasjonene er gjenskapt i denne serien med ulike Elsa Beskow krus. Her finner du kjente bilder som Tante Brun, Tante Grønn og Tante Lilla, Småjentene, Onkel Blå, Kong Vinter og Harlequin

Andre Steder på Nettet: