EXTRA Nieuwsflits 17-10-2018  
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar:  redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
NFG ERKEND DOOR ZILVEREN KRUIS!
Na járen van praten, mailen en bellen kregen wij vanmiddag het gewéldige bericht dat de NFG vanaf 2019 erkend zal worden door Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO en OZF. Hier zijn wij uiteraard zeer gelukkig mee. 

De erkenning geldt voor de NFG-hulpverleners die geregistreerd staan in de vakgroep VPMW én de volgende alternatieve therapieën (met bijbehorende prestatiecodes) aanbieden; 

1 Haptotherapie
24602 - Behandeling haptotherapie
2 Hypno- en regressietherapie
24501 - Behandeling hypnotherapie
3 Integratieve en/of lichaamsgerichte therapie
24504 - behandeling overige psychosociale therapie
24511 - behandeling integratieve psychotherapie

Let op! Of een behandeling wordt vergoed, is afhankelijk van de polisvoorwaarden en het pakket dat de verzekerde heeft gekozen. Deze erkenning is dus geen garantie voor de verzekerde dat de behandeling altijd wordt vergoed. Laat jouw cliënt dus altijd zelf bij de zorgverzekeraar informeren naar de vergoedingsmogelijkheden. 

Om voor vergoeding in aanmerking te komen, heb je uiteraard een geldige AGB-code nodig. Op je nota dienen in elk geval onderstaande gegevens te staan: 

* Landelijke prestatiecode en omschrijving
* Gegevens verzekerde / cliënt
* Naam en persoonlijke AGB code van de behandelaar
* AGB Code van de praktijk
* Naam en logo beroepsvereniging
* Behandeldatum, aantal behandelingen en bedrag per behandeling. 

Handgeschreven (geheel of gedeeltelijk) nota's worden niet geaccepteerd.
D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.