Extra Nieuwsflits   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar:  redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Oktober - Maand voor de Psychosociaal Professional

Ook dit jaar organiseert de NFG in samenwerking met Hupper de Maand voor de Psychosociaal Professional (MvdPP). Dit jaar steken we het evenement in een nieuw jasje. Wegens de groeiende vraag naar online bijscholing vindt het evenement dit jaar volledig plaats... bij jou thuis!

Nieuw: Webinars
Tijdens de MvdPP geven twee topsprekers een webinar over hun expertise in het psychosociale domein. Een webinar is een online seminar, ofwel een lezing die plaatsvindt via internet. Het enige wat je dus hoeft te doen om de lezing te volgen is inschakelen via een computer, tablet of smartphone met internetverbinding.
Wil je de ultieme ervaring beleven, zorg dan dat je er live bij bent. Zo is er tijdens de webinars onder andere de mogelijkheid tot het meedoen aan polls en het stellen van vragen. Komt de dag of het tijdstip van de live-uitzending niet gelegen? Geen probleem! De webinars zijn heel de maand oktober terug te kijken.

Zoals je gewend bent: Hupper colleges
Net als bij de vorige edities van de MvdPP wordt het deelnamepakket gecomplementeerd met 2 colleges uit het aanbod van Hupper. Op www.hupper.nl geven experts uit het vakgebied videocolleges over een specifiek thema uit de psychologie, zoals autisme, gedragsverandering of positieve psychologie. De colleges die je kiest, blijven voor onbepaalde tijd toegankelijk.

Meer informatie: Nieuwsflits
Wil jij weten wie dit jaar de sprekers zullen zijn? Wat de exacte data zijn en hoe jij je kunt inschrijven? Houd de Nieuwsflits de komende tijd goed in de gaten!
D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.