Extra Nieuwsflits 26 september 2017  
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar:  redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Maand voor de Psychosociaal Professional 
Bijscholen vanuit je luie stoel, op het moment dat het jou uitkomt én de mogelijkheid om NFG studiepunten te vergaren, zelfs al voor 2018. Dat kan in de Maand voor de Psychosociaal Professional.

Schrijf je in voor het Home pakket, kies twee Hupper colleges naar keuze die je onbeperkt kunt terugkijken en kijk vanaf 16 oktober twee weken lang naar de speciaal opgenomen colleges van twee topexperts over relaties, scheiding en samengestelde gezinnen. Voor 85 euro vier colleges voor jou!
Wist je trouwens dat alle Hupper colleges SNRO erkend zijn als PsBK na- en bijscholing.
 
Voor een klein aantal mensen is het nog mogelijk om te gaan voor het VIP pakket van 175 euro. Dat zijn alle onderdelen uit het Home pakket + het bijwonen van de VIP dag op 11 oktober in Waalwijk. Je bent aanwezig bij de opnames van het college van stersprekers Jean Pierre van de Ven en Susanne Donders, kunt direct vragen stellen, krijgt een boek naar keuze over het thema relaties én wordt de hele dag in de watten gelegd.
 
Alle informatie over sprekers, het aanmelden én de studiepunten vind je hier.
 
We zien je graag UIT of THUIS!
 
Team NFG en Hupper   
D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.