Extra nieuwsflits Wkkgz-systeem   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar:  redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Aanpassingen in het systeem inz. Wkkgz
Op de valreep van 2016 nog een extra nieuwsflits met belangrijke informatie over de Wkkgz en de aanpassingen in ons systeem. 

Inmiddels hebben ruim 1.000 NFG-registerleden een machtiging afgegeven om de Wkkgz per 1 januari a.s. geregeld te hebben. Elke zorgprofessional, en dus elk NFG-registerlid (m.u.v. aspirant-leden), is door de overheid verplicht gesteld om de Wkkgz per 1-1-2017 geregeld te hebben. 

Ben jij nog niet aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie en heb je andere zaken rondom de Wkkgz ook nog niet geregeld? Het is nog steeds mogelijk om dit via de NFG te regelen. Hoe? Je lees het hier.

Zoals aan jou beloofd, wordt ons systeem "Wkkgz-proof" gemaakt. Wanneer je inlogt op onze website zul je nu enkele veranderingen aantreffen. Lees verder. 

Mocht je nog vragen hebben over de Wkkgz? Mail ons dan op info@de-nfg.nl of officemanager@de-nfg.nl. Deze week is ons kantoor nog gesloten. Vanaf 2 januari zijn wij ook telefonisch weer bereikbaar tijdens de openingstijden van het NFG-secretariaat.

Wij wensen jou een hele goede jaarwisseling toe. 

NFG-secretariaat
D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.