Nyhetsbrev fra Grüner fotball

mai 2022


Hei alle sammen!

Takk!

Aller først vil styret rydde opp i en aldri så liten unnlatelsessynd det er så altfor lett å gjøre i hverdagen: Å glemme å anerkjenne jobben som gjøres i sol, regn, medgang og motgang. Derfor:


Tusen takk til alle frivillige trenere og lagledere som gjør en fantastisk jobb for klubben og ikke minst for bydelens barn og unge. Det er en uvurderlig innsats.

Sesongen er i full gang


Livet uten klubbhus er i gang og vi merker alle byggeplassens begrensninger på arealet vi har å dele på. Dælenenga oppleves som trangere og mer kaotisk når vi ikke har plassen foran det gamle klubbhuset vårt å boltre oss på. Men takk for smidighet og samarbeid, og husk sikkerhet når målene flyttes og det rigges til match.


Brakkene fungerer godt, og det er toaletter tilgjengelig. Disse vaskes av kommunen en gang i uka. Det er også dommergarderober. Alt av treningsutstyr skal nå flyttes inn i de to containerne som står foran garasjen. Der venter gode, låsbare skap og skilt med lagets navn.

Nye drakter og sponsor

Materialforvalter Kristin har endelig gode nyheter å komme med angående drakter for sesongen. Mange har venta på det! Vi inngikk i fjor ny avtale med Puma og i samarbeid med OBOS har vi nå fått produsert nye drakter til alle årganger.


I år har vi i tillegg til OBOS’ rause bidrag også fått med oss Privatmegleren som sponsor på draktene.


Våre nye sponsoransvarlige i styret, Elise og Camilla, har jobbet veldig fort etter årsmøtet, og de har mange tanker om klubben som sponsorobjekt.

Hvis du har ideer eller penger å spille inn, er det bare å ta kontakt med Elise: 952 01 823.

Sportslig


Dessverre måtte vi stenge ned Akademiet vårt etter påske. Det lot seg bare ikke gjennomføre med en gjeng trenere som sto foran en avgjørende eksamensvår. Vi kan bare beklage til alle som hadde planlagt for en vår med fotball etter skolen, men vi lover å komme tilbakle til høsten!


Styret besluttet i våres å sette av penger slik at våre lag kan bli med på Norway Cup i sommer. Det er en stund siden Grüners lag sist var med, men vi håper dette blir en fin opplevelse i egen by.


Årsmøte

17. mars ble det avholdt årsmøte i klubben.


Leder sto ikke på valg. Elise Eide, Frants Gundersen og Torgny Hasås ble valgt for to år, mens styret fikk to nye, spennende vararepresentanter i Camilla DeFerry Smith og Lea Haji Høiness.


Ny valgkomite ble valgt, bestående av Erik Hannemann, Magne Pettersen og Elin Sofie Straume.


Walter Haugland gikk ut av styret etter mange, mange år. Klubben og styret er han en enorm takk skyldig, og vi er veldig glad for at han fortsetter som frivillig vaktmester på Dælenenga. Innsatsen Walter har lagt ned for Grüner i mange år etter at han selv hadde aktive barn i klubben, står det stor respekt av og er et eksempel til etterfølgelse

Sommer på DælenengaOgså denne sommeren blir det aktivitet på dagtid på Dælenenga for barn og unge. Det bli «Fotball og Vafler» i juli. Dette er gratis tilbud på dagtid for alle fra 7-14 år. Vi spiller fotball og alle får vafler/saft. Mer info kommer fram mot sommeren

Piknik i parken-dugnad

13. til 20. juni skal klubben bidra med dugnadskrefter under Piknik i parken-festivalen i Sofienbergparken- Det er generelt lavt dugnadstrykk i klubben, men denne arbeidsøkta er det viktig at klubbens voksne og foresatte slutter godt opp om. Det er en svært viktig inntektskilde for klubben. Følg med på SPOND for innkalling til vakt. Det trekkes også vinnere av ti gratisbilletter blant de som bidrar i dugnadsgjengen!  

For de minste


Minner også om Fotballskolen for de minste, for barn født i 2016 og 2017.Tirsdager fra 17-18.

Kiosken tilbake

Livet på Dælenenga nærmer seg en normal til tross for unntakstilstanden. Et tegn på dette er at kiosken igjen er åpen som kilde til fristelser og inntekter, og ikke minst som møteplass for våre medlemmer og foreldre.

Vår gamle kiosk er ikke lenger blant oss. Det er litt vemodig, men vaflene er de samme!

Har du spørsmål knytta til kiosken er styremedlem Marit rett person å snakke med: 909 84 023.

A-laget

Grüner fotball er først og fremst en klubb for barn og unge på Grünerløkka, men det er vanskelig ikke å la seg begeistre av A-laget for herrer.

Under trener Danilos myndige og åpenbart kompetente ledelse har laget fire strake seiere, kalassifre og serieledelse i skrivende stund. Dette er selvsagt til stor inspirasjon for alle andre lag nedover!

Neste hjemmekamp er 30. mai, så kom og gi herrene støtte og bidra til å gi kampen en latinsk ramme.


14.mai kom Follo 2 til Dælenenga for å møte Grüner herrers A-lag. De ble møtt med lilla røyk og innmarsj til Grüner-låta, og måtte reise hjem etter at Grüner hadde scoret tre mål, og Follo ingen. 

Kakesalg for Grüner-lag til Dana cup

Ett av våre ungdomslag har jobbet hardt for å komme seg til Danmark og Dana Cup i sommer. Vi ønsker G2008 lykke til på utenlandseventyr. Laget arrangerte kakesalg på markedsdagene på Rodeløkka og tjene over 7000 kroner på salget. Dette er en idé også for andre årganger som ønsker seg noe ekstra.

Spaltist i Aftenposten

Vi gjør oss bemerket i byen! Denne uka debuterte sportslig leder og miljøarbeider Anthony Mena som Oslo-spaltist i Aftenposten. Det er kjempekult, og vi gratulerer!


Her kan du lese artikkelen hansTidligere lagleder i Grüner fotball, Trine Vollan, oppsummerer i Aftenposten 10. mai sin erfaringer som fotbalforelder


Her kan du lese Trine Vollans tanker om forskjellen mellom øst og vest i fotball-Oslo

Seby som er entrepreneøren for den nye hallen på Dælenenga holder fortsatt på med grunnarbeidene. 

Dette nyhetsbrevet er fra styret i Grüner fotballl, og distribuert 23.mai 2022. Hivs du vil abonnere på nyhetsbrevet kan du gjøre det her:


Abonnér på Grüner fotballs nyhetsbrev