Vinger aan de pols: Hybride Werken Monitor
Het hybride werken komt eraan of wellicht krijgt het al vorm in jouw organisatie. Een belangrijk advies hierbij is: let er goed op hoe het met je medewerkers gaat in deze veranderingsfase. Het HappinessBureau heeft daarom de Hybride Werken Monitor ontwikkeld. Met een korte, krachtige vragenlijst kun je frequent peilen hoe de medewerkers de nieuwe situatie ervaren. Het geeft direct inzicht in waar je bij moet sturen en voor welke thema’s je meer aandacht moet vragen.
De korte vragenlijst is in 1-2 minuten in te vullen, waardoor het nauwelijks een belasting is voor medewerkers. Door de gestandaardiseerde vragenlijst en rapportage, kunnen wij de Hybride Werken Monitor voor een zeer scherp tarief aanbieden. Belangstelling? Kijk op de speciale pagina en vul het formulier in.
Op zoek naar inspiratie? Dit lazen we voor je
Zelf te weinig tijd om interessante artikelen bij te houden? Wij doen het graag voor je. Hieronder weer een aantal zeer lezenswaardige artikelen over werkgeluk, employee experience en aanverwante onderwerpen. We beginnen met enkele artikelen van onze zuiderburen.

Advertentie: Met korting naar het EX-event!
Employee Experience 2021: Diversiteit & inclusie
Hoe creëer je als HR-professional een inclusieve werkomgeving gebaseerd op vertrouwen, trots en plezier? Een cultuur die zorgt voor bevlogen medewerkers en hen in staat stelt te excelleren?
 
Laat je tijdens de 3e editie van het online seminar Employee Experience 2021 inspireren in een vernieuwd programma door zes topsprekers van formaat. Met onder andere drs. Jitske Kramer en prof. Dr. Gabriël Anthonio. Zij nemen jou mee in verhalen die je bijblijven en waar je ook echt mee aan de slag kunt. Twee ochtenden vol nieuwe inzichten, kennis en praktische tips.
 
Schrijf je nu in met kortingscode HAPPINESSBUREAU2021 en ontvang €100 korting p.p. speciaal voor nieuwsbriefabonnees van het HappinessBureau.
Gratis e-book Hybride Werken
Hybride werken is een onderwerp dat in de schijnwerpers staat. Het heeft te maken met de organisatie van de toekomst van het werk. Het is dus belangrijk om daar vanuit werkgeluk en employee experience naar te kijken.
Vanuit het HappinessBureau verzorgen we workshops over hybride werken, ondersteunen we organisaties met het maken van afspraken hierover en bieden we de Hybride Werken Monitor.
De informatie die we de afgelopen weken hebben verzameld, hebben we samengebundeld in een nieuw e-book: 'Hybride (samen)werken, zo doe je dat'.
Het is nu gratis te downloaden van onze nieuwssite.
Werkgeluk in het buitenland
Alembo is een Nederlands-Surinaams bedrijf, gespecialiseerd in Business Proces Outsourcing, het overnemen van processen van andere organisaties. Werkgeluk staat centraal in het doen en laten van de ruim 300 Alembo-medewerkers. Dat resulteert onder meer in een gemiddelde werkgelukscore van meer dan een 8! Het HappinessBureau heeft al eerder een training tot werkgeluksdeskundige verzorgd voor de Surinaamse tak van Alembo en deze maanden doen we dat drie keer voor drie groepen.
Tijdens de training wordt geleerd hoe zij hun eigen werkgeluk kunnen vergroten, maar ook hoe zij werkgeluk binnen Alembo verder kunnen faciliteren. Via praktische opdrachten leren ze wat gelukkig leidinggeven inhoudt en hoe dit toegepast kan worden om succesvol veranderingen teweeg te brengen met als doel een gelukkige(re) organisatie te krijgen.
Je kunt hier meer lezen over de visie van Alembo op werkgeluk. Of lees het interview dat we eerder hebben gehouden met Eline Verhek, operationeel directeur bij Alembo Suriname.
Wat staat er op de agenda?

JUNI
1 - Verdiepingsdag Werkgeluk
3 - Workshop 'Hybride (samen)werken, zo doe je dat'
10 - start 3-daagse training Werken aan Werkgeluk (via Transvorm)
17 - Webinar Werken aan werkgeluk vanuit Kinderopvang Werkt!