Interessante weetjes, acties en nieuwe producten!
NIEUWSBRIEF JUNI 2017
VACATURE JUNIOR MAGAZIJNMEDEWERKER
Als magazijnmedewerker help je in ons magazijn in Putten met voorkomende werkzaamheden als:
  • Picken, controleren, inpakken en afmelden van verkooporders
  • Binnenkomende goederen inruimen
  • Afgifte van goederen aan afhaalbalie
  • Netjes houden van de werkplek
HARMONICA SCHRAGEN
 


De harmonicaschraag is een ideaal hulpmiddel en toepasbaar bij diverse werkzaamheden. De harmonicaschraag kan als schraag, werkbank, transportwagen en in de assemblage worden toegepast.
NIEUW VAN ALPROKON, 007 INBRAAKWERENDE DEURNAALDEN
Aangepast aan de huidige bouwwijze, presenteert Alprokon het inbraakwerend deurnaaldsysteem: 007-deurnaalden. De goede elementen van de succesvolle Alprokon deurnaald, uitvoering 7 (destijds bekroond met de Politiekeurmerkprijs), zijn behouden, maar voorzien van aanzienlijke verbeteringen.
DULIMEX BEVEILIGD MET DE KORTSTE DX RAAMUITZETTER SKG**
Veel inbrekers komen binnen via het bovenlicht: het kleine raampje boven een raam of deur. Vaak staat het bovenlicht op een kier of is het op een heel eenvoudige manier vergrendeld. Voor inbrekers is het vrij gemakkelijk het bovenlicht te forceren en te openen, vooral als een kliko of ladder in de buurt is waar ze op kunnen staan. Via het bovenlicht kan de deur of raam worden geopend wanneer de sleutel nog in het slot zit. Wanneer het bovenlicht groot genoeg is kan de inbreker zelfs naar binnen klimmen. 
KEURINGEN VAN UW VALBEVEILIGING

Jecor Professioneel verzorgt nu ook de keuringen van uw valbeveiliging in eigen huis!

Uit onderzoek van Inspectie door het ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid is gebleken dat er nog te vaak ongevallen voor komen op de werkplaats, waaronder het vallen van hoogte door gebrek aan valbeveiliging of door ondeugdelijke valbeveiliging.
SCREWMAGNET - SUPER HANDIGE SCHROEVENMAGNEET
 
De srewmagnet is een magnetische button die u aan uw broekzak of riem hangt. Door zijn magnetische functie is het een ideaal hulpmiddel om uw schroeven aan te hangen.  
ACTIE! OXLOC HANGSLOT

Stevig op slot voor een zachte prijs.

RVS AISI 304 (A2) hangslot met messing cilinder, boorbelemmering en gehard stalen beugel.

Nu voor slechts € 14,90 excl. btw (normaal € 25,56) 
ACTIE! OXLOC DEURCAMERA

Krijg een duidelijk beeld van wie er voor de deur staat met deze Oxloc digitale deurspion.

Nu voor slechts € 59,= excl. btw (normaal € 67,50) 
ALTREX RS-TOWER 5-S

 AXA DEURBEVEILIGINGSSTRIP 30% KORTING

Inbrekers bedenken steeds meer methodes om uw huis binnen te dringen, zoals het zogenaamde flipperen. Ook het met geweld open wrikken van de deur met een koevoet of schroevendraaier vindt regelmatig plaats. Maar daar valt wat tegen te doen! De beveiligingsstrips van Axa beschermen woningen tegen de meest actuele inbraakmethodes.

Nu 30% korting op de Axa deurbeveiligingsstrips 
 AXA BARRIERESTANGEN 30% KORTING

Ramen die in verband met ventilatie vaak openstaan zoals bovenlichten, wc- en badkamerramen, kunnen effectief worden beveiligd met een barrièrestang. Hiermee kan de doorkruipruimte verkleind worden naar 15 cm!

Nu 30% korting op de Axa barrièrestangen.