Interessante weetjes, acties en nieuwe producten!
NIEUWSBRIEF JULI 2017
NIEUW BIJ JECOR: INDUSTRIËLE BINNENDEUREN
Industrieel is de trend van het moment. In de meubels, lampen en vloeren komt deze trend overal terug. In de deuren hebben we dit vertaald naar standaard zwart gespoten deuren met extra slanke stijlen, dorpels en lijnen. Kies voor de NERO ACCIAIO als het budget het toelaat of anders voor de zeer betaalbare "staal look"houten variant uit de NERO LEGNO serie.
HOUD UW HOOFD KOEL! MAKITA KOELBOX!
Wilt u heerlijk koel de zomer in? 
Wanneer u tussen 1 juli en 30 september een van de Makita actiemachines aankoopt ontvangt u daar een GRATIS CoolMbox bij. Op makita.nl/cool staan alle voorwaarden. Lees deze goed door voordat u de GRATIS CoolMbox aanvraagt.
RWS REFLECTIEKLEDING
Opvallen bij slecht zicht of in het donker, bijvoorbeeld tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op en langs de weg? Het dragen van RWS reflectiekleding zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid en verhoogt bovendien de veiligheid van de gebruiker. Om deze reden breidt M-Wear het bestaande assortiment verder uit met reflectiekleding van hoogwaardige kwaliteit.
MTS INDUSTRIEPAPIER IN HANDIGE DISPENSERDOOS
In een werkomgeving waar olie, smeer of vet voorkomt is industriepapier niet meer weg te denken. Dit industriepapier heeft 2-lagen, is gemaakt van 100% cellulose en heeft de kleur blauw volgens de norm HACCP. Het papier is in veel verschillende branches te gebruiken.

Actieprijs € 13,25 per dispenserdoos (normaal € 20,95)
 
Prijzen netto, excl. btw, aanbieding is geldig t/m 30 augustus 2017 
ACTIE! BAHCO 92-DELIGE DOPPENSET

Zeer complete 92-delige doppenset 1/4" en 1/2" met ring-steeksleutelset. Hooggelegeerd kwaliteitsstaal, matte uitvoering, ISO 1174, DIN 3120 en geleverd in stevige koffer.

Nu voor slechts € 99,= excl btw (normaal € 175,=) 

Bovenstaande actie is geldig t/m 31 augustus 2017