Meillä on sinulle iloisia uutisia, joogimme!

Aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen avata yksityisten liikuntatoimijoiden tilat 29.4. alkaen. Noudattamalla 2 m turvavälejä saleissa ja muita määrättyjä Covid-toimia studiomme avaavat ovensa torstaina 29.4.

Julkaisemme parhaillaan aikataulua tuleville viikoille ja huomaamme, että tämä on otettu suurella innolla vastaan. Tunnit täyttyvät nopeasti. Varaaminen studiotunneille tapahtuu kuten aina ennenkin, aikaisintaan 10 päivää ennen tuntia ja peruutukset on tehtävä viimeistään 4h ennen tuntia, mielellään paljon aikaisemmin. Paikkamäärät tunneilla pidetään rajoitusten mukaisina. Arvostammekin todella, että varaat vain sellaisen tunnin, jolle olet tulossa. Suositut Live Stream -tunnit jatkuvat aikataulussa.

Tullessasi studiotunnille 29.4. alkaen pyydämme, että ostat joogakortin etukäteen verkosta etänä, mikäli sinulla ei sellaista vielä ole. Joogakortin voit ostaa sekä Yogishop.fi verkkokaupasta, suoraan varausjärjestelmästä tai Yoga Nordic appista. Näin toimimalla nopeutat omaa asiointiasi studiolla ja kunnioitat kanssajoogiasi. Tavoitteena on, että liikkuminen vastaanotossa olisi väljää, välttäisimme pienimmätkin jonotilanteet ja ehdimme saada kaikki osallistujat turvallisesti tunnille - myös silloin kun paikalla on ainoastaan ohjaaja. Lämmin kiitos sinulle!

Tervetuloa Live Stream- ja Studio-tunneille - matolla nähdään!
Energistä toukokuuta toivotellen,
P S S T. AJANKOHTAISTA
AAMUJOOGA
Yoga Nordicin aamujoogahaastessa tuomme 6.4.-5.5.21 sinulle joka aamu maksuttoman joogaharjoituksen 30pvän ajan, jolla aloitat päiväsi energisenä! Harjoituksen löydät Facebook-sivultamme (Facebook Live) joka aamu klo 8. Harjoitus kestää 30min herätellen sinua uuteen päivään. Tervetuloa mukaan!
YOUTUBE
En ehdi aamujoogaan, olisiko minullekin ihania tunteja?
Aamujoogahaasteen tunnit löydät jälkikäteen Yoga Nordic OMline Youtube-kanavaltamme. Tee harjoitus silloin kun sinulle parhaiten sopii! Muista myös tilata kanavamme, niin saat helpoiten pääsyn kaikkiin uusiin maksuttomiin harjoituksiin.
TULE TILAAJAKSI!
Live Stream etäjoogasta saat ehdottomasti eniten irti kuukausitilaajanamme! Saatavillasi ovat kaikki Live Stream -tunnit ja lisäksi niiden oman tallennekirjaston, josta löydät jo yli 60 tallennettua Live Stream -tuntia. Tilauksen aloitat helposti varausjärjestelmästämme ja voit valita vapaasti aloituspäivän!