Bankkártya akció!
Igényeljen angliai bankkártyát a távmunkához!

A bankkártya aktiválásakor Ön a Monese Brit Bank jóvoltából
£15 angol font (kb. 5500 forint) azonnali jóváírást kap a kártyájára, mely összeg szabadon és azonnal felhasználható bármely országban!
További extra £4.99 angol font bónusz!

Amennyiben befejezi az aktiválási folyamatokat a távmunka rendszerben is, akkor a banki jóváírás után további + £4.99 extra bónusz (+ kb. 1900 forint) jóváírást kap kártyájára a tavmunka.net rendszerétől!
Angol bankszámla nyitás

Engedje meg, hogy ajánljuk Önnek a Monese Brit bank akcióját!

Amennyiben igényli és aktiválja a bankkártyát, a bank jóvoltából
£15 angol font jóváírást kap számlájára ami a kártyáján is azonnal megjelenik!
A bankkártya teljesen ingyenes, angol bankszámla jár hozzá és semmilyen költséggel nem jár, kb. 3-4 nap alatt megérkezik postacímére.
A bankkártya közvetlenül összeköthető az Ön meglévő PayPal számlájával is!

A kártya használatával az Ön részére PayPal-on átutalt távmunka díjakat azonnal felhasználhatja a bankkártya segítségével!
Aktiválás az első vásárláskor történik

A vásárláshoz szükséges összeget a távmunka szerveren lévő munkadíjából is igényelheti, ami lehet egy minimális összeg is, - akár 100 forint - kb. 25 penny (0.25 angol font).

Ha még nincs munkadíja akkor akkor regisztráljon a tavmunka.net rendszerébe, aktiválja a munkaszerverét és végezzen el néhány egyszerű adatrögzítési vagy gépelési munkát majd igényelje a munkadíjat az új angliai bankszámlájára.

A munkaszerver aktiválását a bankkártya megérkezése után is indíthatja, miután feltöltésre kerültek kártyájára a bónuszok, melyeknek össz értéke 19.99 Angol font (kb. 7400 forint) !
További távmunka lehetőség!

A távmunka rendszerben található adatrögzítési, gépelési, link megosztásos és egyéb on-line munkafolyamatokon túl a bankkártya ajánlásával további
+ £15 angol font jutalékot (+ kb. 5500 forint) jóváírást kap kártyájára a Monese Bank jóvoltából minden Ön által ajánlott ügyfél aktivált kártyája után!

Az ajánlási munka során a távmunka rendszer Önnek segítséget nyújt és könnyen követheti az új kártya regisztrációk és aktiválások előre haladását is!
A bankkártya igényelhető bármely országból!

Az igénylés elindítása érdekében kattintson a bankkártya igénylése linkre és töltse ki az adatlapot. Ezután megküldjük e-mail-ban a további információkat!

Rendszerünk lépésről lépésre végigvezeti az igénylés folyamatán, viszont keresheti ügyfélszolgálatunkat is.
Távmunkadíjak átutalása

Amennyiben Ön regisztrált és nálunk dolgozik ( https://tavmunka.net ), munkadíját angol fontban kapja meg, melyet a bankkártya használatával akár azonnal felhasználhat.

Az Egyesült Királyságban azonnali átutalás van, így nem kell várnia a helyi bankok késlekedéseire, a munkadíj azonnal megérkezik angol bankszámlájára és így a bankkártyájára!

Ezen kívül a távmunka foglalási és munkakiosztási rendszert is aktiválhatja a bankkártyával. A bankkártyához angol bankszámlaszám tartozik, melyre bármikor bármennyi távmunkadíjak lekérhet a munkaszerveren összegyűlt egyenlegéből.
Azonnali átutalás angol számlák között

A bankok akár 4-5% rejtett költséget is felszámolhatnak akkor, amikor külföldről érkezik pénz a saját bankszámlájára. Ugyanez a helyzet akkor is, amikor külföldi bankszámlára indít átutalást magyar bankszámláról. Az angol bankkártya segítségével a távmunka rendszert üzemeltető angliai cég közvetlenül utalja Önnek a munkadíjat, ami azonnal megjelenik a bankkártyáján!

A bankkártyához tartozó alkalmazást okostelefonon is használhatja, így az mindig kéznél van.

Aktiválja a bankkártyát és a Monese banktól kap 15 angol fontot!
SZOLGÁLTATÁSOK

  • Angol bankszámla azonnali átutalási lehetőséggel (késés nélkül)
  • Érintős, bárhol használható bankkártya
  • Átváltási lehetőségek, forintban és bármilyen pénznemben használhatja
  • Feltöltési lehetőség más bankkártyáról vagy bankszámláról
  • Mobiltelefonos alkalmazás
  • Könnyű kezelhetőség
  • £15 angol font jóváírás aktiválás esetén
  • £15 angol font jóváírás minden Ön által ajánlott új kártya aktiválás után
  • A regisztráció semmilyen kötelezettséggel és költséggel nem jár, csak nyerhet vele!
Amennyiben még nem kérte az angol bankkártyát, kérjük ne késlekedjen! Igényelje még ma!