Odotatko jo kovin kesää? Me odotamme ja valmistaudumme vauhdilla!

K E S Ä olemme valmiita lämmöllesi ja kaikelle uudelle mitä tuot! Kesän tuntiaikataulu julkaistaan puolessa välissä toukokuuta varausjärjestelmässämme. Ihanista tunneista pääset nauttimaan ehdottomasti helpoiten kesäkortilla, johon saat nyt myös OMline-videokirjaston koko kesän ajaksi! Kuten myös kaikkiin kausi- ja kuukausikortteihimme.

V A N T A A & T U R K U avaavat toukokuussa ovensa, seuraten jo avautunutta Espoon studiota. Kunkin toimipisteen aikataulusta löydät muutamia viikkotunteja. Tarjoamme toki edelleen ensisijaisena vaihtoehtona ihania Live Stream -tuntejamme, joiden maksutavaksi joogakorttisi käy. Avaamme hiljalleen toimintaamme, joten huomaathan 14.5. voimaan astuvan muutoksen jäädytyskäytäntöömme. Lue lisää alla ja täältä.

K I I T O S kaikille Live-tunneista innostuneille ja arvokasta palautetta antaneille! Meistä on aivan ihanaa luoda uutta Live Stream-yhteisöä kanssasi - pidä rohkeasti kamerasi päällä tunneilla ja vahvista siten yhteisöllisyyden tunnetta.

Y H D E S S Ä eteenpäin kesätunnelmin,
T I E D O K S E S I

Poikkeustilan aikainen 90 päivän jäädytysmahdollisuus (10€) kaikille käyttöön otetuille korteille ja 90 päivän käyttöönoton siirto käyttöönottamattomille korteille päättyy 13.5. Tämän päivän jälkeen, 14.5. alkaen, kausikortit on edelleen mahdollista jäädyttää korttiehtojen mukaisesti 1-30pvää / per kk /10€ maksu.

Kaikki aktiiviset joogakortit käyvät kaikille Live Stream-tunneillemme, jotka varataan aikataulusta.

Haluatko lopettaa jäädytyksen aikaisemmmin? Se onnistuu maksutta ottamalla yhteyttä om@yoganordic.fi tai puhelimitse tämän kirjeen lopussa olevaan numeroon.
S O I T A

Poikkeusaikana puhelinpalvelua saat parhaiten arkisin klo 15-20 ja viikonloppuisin klo 12-16 Helsingin toimipisteen ollessa avoinna. Voit myös lähettää tekstiviestillä soittopyynnön ja soitamme sinulle takaisin.
p. 0400 1111 01
S Ä H K Ö P O S T I

Laita meille postia om@yoganordic.fi
vastaamme yleensä 24h aikana - muistathan tarkistaa myös roska- ja mainospostin.
Verkkokaupan asioissa yogishop@yoganordic.fi
V I E S T I

Vastaamme viesteihisi myös muissa kanavissa, kuten Facebookin messengerissa. Ota ensisijaisesti kuitenkin yhteyttä soittamalla tai maililla.