Det ble en særdeles begivenhetsrik juleturné i Norge i forrige uke, der ferden gikk til Verven Scene i Kragerø, Brevik Pub i Brevik, Mestizo kultursenter i Kristiansand og Akademika bokhandel i Bø. Tusen takk, alle som tok turen!

Ekstra spennende ble det når jeg skulle ta turen fra Kristiansand i Agder til Bø i Telemark. En kombinasjon av massive snømengder og havarerte lastebiler gjorde at mange av oss ble sittende bom fast i mange timer før vi kunne snegle oss videre i slingrete isspor. Mer enn seks timer forsinket ble jeg heldigvis tatt godt i mot med reinsdyrmiddag, rødvin og en god natts søvn. Og konserten dagen etter gikk over all forventning. Entusiastiske publikummere stilte opp med hjertevarme og applaus og sørget for at sangen og musikken min falt i god jord. Det var vel verdt turen!
Søndag 19. desember avslutter jeg sesongen med en Julekonsert i Gamla Tinghuset i Åmål i Sverige. Siden pandemien er på opptur i Norge regner jeg ikke med at mange tar turen over grensen, men si gjerne fra til venner og kjente i Västra Götaland og Värmland.

Det blir servering av gløgg klokken 18 og konsertstart kl 19.

For å være på den sikre siden begrenser vi antall plasser og ber folk om å forhåndsbestille billetter via Studieförbundet Vuxanskolan.

Repertoiret blir en blanding av kjente og kjære låter på norsk, svensk og engelsk a la Frank Sinatra, Nat King Cole, Bing Crossby, Per Asplin, Alf Prøysen og Caroline Waters. I tillegg blir det smakebiter fra mitt kommende album, It's Your Time.

Om du klikker på bildet under, så kan du se noen klipp fra julekonserten på Mestizo i Kristiansand.
Jeg setter alltid pris på at du sprer det glade budskap og sier fra om jeg kan bidra musikalsk eller på annet vis.

Si gjerne fra om du vil jeg skal ha konsert eller seminar i din by. Jeg er åpen for forslag til nye spillesteder og er også tilgjengelig for huskonserter i 2022.

Du kan også bestille musikk, t-shirts og gavekort til Vocal Freedom og Journey konsultasjoner via min hjemmeside.

I tillegg til min artistvirksomhet er jeg tilgjengelig via Zoom som Vocal Freedom coach og Journey-terapeut. Jeg kan også hyres til å gi Keynotes og seminarer for organisasjoner som ønsker å forbedre kommunikasjonen både innad og utad.

Hilsen Caroline