KUUKAUDEN KUULUMISIA
TERVEISIÄ KIRKOLTAMME
HEI!
Tässä vähän väliaikakuulumisia kirkolta. 😊
TOIMISTON TERVEISIÄ

Toimistotyöt ovat Sarain lähdettyä siirtyneet Mikalle ja minulle. Olemme yrittäneet parhaamme mukaan järkevöittää toimiston käytänteitä, niin ettei niihin menisi turhaa aikaa ja energiaa. Sarai aloitti tämän uudistustyön ja nyt jatkamme sitä.

Yksi yksinkertaistamisen kohteista on kolehtitulojen laskenta. Hyvin pieni osa jäsenistämme oikeasti tarvitsee lahjoitustietojaan verotusta varten. Keräämme nykyään tiedot vain niistä jäsenistä, jotka ovat tätä erikseen pyytäneet. Tämä helpottaa valtavasti sekä laskentaa että tilastointia. Jos et vuoden lopussa saakaan koontia lahjoituksistasi, niin silti jokainen lahja kirjataan taivaan tileille.  
Me koemme täällä tekevämme tärkeää työtä ympäri vuoden. Me myös tarvitsemme teidän kaikkien ympärivuotista rukoustukea ja taloudellista tukea. Kesällä kirkon tulot putoavat alhaisimmillaan yhteen neljännekseen talveen verrattuna. Siksi toivoisimme kovasti, että pitkään pohjoisessa lomailevat jäsenemme sekä lumilintujäsenet hyödyntäisivät kesäaikaan nettisivujen kautta toimivaa lahjoitusmahdollisuutta. Yksi dollari päivässä auttaa jo paljon ja tuottaa antajalleen hyvän mielen!
Tänä kesänä Kirkkohallitus järjestää jälleen Ulkosuomalaistyön seminaarin vuoden tauon jälkeen. Seminaari pidetään Tampereella elokuun toisena viikonloppuna. Mika ja minä olemme osallistumassa tuohon seminaariin. Tarkoituksemme on myös ottaa osaa 12. – 14. elokuuta Porissa järjestettäville Evankelistapäiville. 
Valtuuston päätöksellä kirkkomme on kiinni elokuun kaksi ensimmäistä viikkoa. Näiden viikojen aikana kirkkorakennusta kunnostetaan sisältä ja ulkoa. Tätä kunnostustyötä tekee espanjankielinen Igglesia Christiana -seurakunta, joka on jo nyt kunnostanut kirkon sisäänkäynnin ja sitä ympäröivät istutukset, kuten kuva alla kertoo. 
Kirkkorakennuksen myyntisuunnitelmat pastori Dexterin seurakunnan kanssa edistyvät. Lakimiehet työstävät dokumentteja ja odotamme, että myynti- ja vuokrasopimukset saadaan voimaan kesän lopulla / syksyn alussa. Kuten vuosikokouksessa luvattiin, oma toimintamme tulee jatkumaan täysin normaaliin tapaan. Järjestämme syksyllä asiasta avoimen tiedotustilaisuuden seurakunnalle ja muille asiasta kiinnostuneille. Pidämme jäseniä ajan tasalla myös tätä kautta. 
TOUKOKUULTA

Menneen kuun kohokohtia olivat äitienpäivänä pidetty messu ja kirkkokahvit. Messussa kuulimme sekä Floridan Laulumiehiä että Lilly Theisenin soittoa. Kirkkokahveilla juhlimme äitien lisäksi 75 vuotta täyttänyttä Jouko Jaakkolaa ja 96-vuotiasta veteraania, Kyllikki Lehtosta. 
Toukokuussa pidimme molemmilla kielillä luento- ja keskustelutilaisuuden Raamatusta ja jaoimme diplomit Raamatun kevään aikana läpilukeneille seurakuntalaisille. Aloitamme syksyllä taas uudestaan yhdessä lukemaan Raamattua kannesta kanteen. Tarkoitus on saada luku-urakka läpi ensi vuoden pääsiäiseen mennessä. Lukemisen oheen on suunnitteilla luentosarja taustoittamaan ja syventämään luetun ymmärtämistä. Toivottavasti mahdollisimman moni seurakuntalainen saa itselleen ensi keväänä diplomin Raamatun läpiluvusta!
Toukokuu huipentui perjantaina 24. päivänä pidettyyn taideleikkikoulumme valmistujaisiin. Koulun opettajat ja oppilaat olivat jälleen tehneet upeaa työtä johtaja Pirjo Campitellin johdolla. Juhlassa tunnelma oli katossa ja naurua ja ilon kyyneleitä riitti. Taivaan Isän suurta siunausta kaikille esikouluun ensi syksynä siirtyville ihanille oppilaillemme!😊🙏
TULEVAA

Me odotamme helluntaita ja Pyhän Hengen virvoittavia tuulia seurakuntamme jäsenille yksin ja yhdessä. Uskomme, että rukous saa ihmeitä aikaan aivan kuten alkukirkon aikanakin. Helluntain alusviikolla kokoonnumme aamuisin rukoilemaan useammaksi tunniksi seurakuntamme puolesta. Yhteinen rukous päättyy yhteiseen lounaaseen seurakuntasalissa. Jos et voi tulla paikan päälle, niin rukoile kanssamme etänä, että St. Andrew’s voisi jatkossa olla Pyhän Hengen täyttämä ja voimaannuttama seurakunta. Rukousviikko päättyy englanninkieliseen rukous- ja ylistysiltaan, johon olemme saaneet puhujaksi karismaattisen pastori-evankelista Beverly Abelin. 
Kahtena lauantaina saamme kuulla kahvittelun lomassa aina yhtä hauskan ja rennon Timo Vainionpään matkakuulumisia kevään retkiltä Turkissa. Nämäkin luennot on tarkoitus lähettää verkossa, joten laita lauantait 15. ja 29. kesäkuuta kalenteriin. Luento reaaliajassa klo 2 p.m. (EST) ja myöhemmin myös katsottavissa seurakunnan FB-sivulla.
Juhannusviikonlopun sunnuntaina vietämme kaksikielistä kansanmusiikkimessua seurakuntasalissa. Paikalla hanurit, huilut ja viulut sekä Mika koskettimissa. Jos olet pohjoisemmilla leveyspiireillä, niin tule mukaan Facebookin live-streamuksen kautta. Messun jälkeen jäämme nauttimaan juhannusbrunssia yhdessä. Voisipa senkin välittää kameran kautta kaikille teille kaukana oleville ystäville!
Kaukana ei ole kaukana, kun olemme rukousyhteydessä. Kiitos, kun muistatte! Teitä jokaista siunaten,

Mia & Mika

P.S. Sarai lähettää teille kaikille lämpimiä terveisiä. Hänen kesänsä menee tiiviisti fysioterapeutin töitä tehden. Syksyllä Sarai pääsee toivottavasti jatkamaan opintojaan yliopistolla. 🙏
JOS OLET AJATELLUT UUSIA OMAN JÄÄKAAPPISI, NIIN OTAMME KIITOLLISINA VASTAAN VANHAN KAAPPISI. TARVITSEMME KIPEÄSTI UUTTA JÄÄKAAPPIA TOIMISTOLLE!
Sunday Services
9:30 a.m. Jumalanpalvelus
11:30 a.m. English Service

Vietämme ehtoollisjumalanpalvelusta kuun 1. ja 3. sunnuntaina.