Τετάρτη, 24 Αυγούστου | 19:30 - 20:30
Κιτρίνης!
Fun session! Με την ανυψωτική και αισιόδοξη ενέργεια του Κιτρίνη. Αφθονία, Χαρά, Αισιοδοξία.

Ο Κιτρίνης είναι ένας από τους αγαπημένους μου λίθους. Λατρεύω το κίτρινο-χρυσό του χρώμα τόσο πολύ που έχω ένα μεγάλο κομμάτι κιτρίνη στο γραφείο μου. Η δόνηση του συνδέεται με τη χαρά, την αξία του εαυτού, τον πλούτο, τον ήλιο, την αυτοπεποίθηση, το Φως, τα συναισθήματα...

Είναι μια κλασσική πέτρα για να έχεις στη συλλογή σου ή στο σπίτι και στο γραφείο σου.

*Σύμφωνα με το Feng Shui μπορεί να τοποθετηθεί στα βορειοδυτικά ή στα νοτιοδυτικά ώστε να βοηθήσει σε μακροχρόνιο πλούτο και στις επενδύσεις. Ένας άλλος τρόπος για να εντοπίσετε που είναι πιο ευεργετικό για εσάς, είναι να χρησιμοποιήσετε το εκρεμμές ώστε να τσεκάρετε σε ποια κατεύθυνση να τον τοποθετήσετε όπου θα είναι πιο ωφέλιμο για εσάς προσωπικά.

Το Bright Life του Αυγούστου θα εστιάσει σε συγκεκριμένα σημεία ώστε να καθαρίσει τα προσωπικά σου εσωτερικά εμπόδια.

Αυτό που απολαμβάνω περισσότερο στις ενδυναμώσεις My Bright Life είναι το ότι βοηθούν τον καθένα να αλλάξει και να βελτιωθεί ως άτομο, έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει τον εαυτό του, τη ζωή του και την εμπειρία που έχει εδώ σε ένα ολοκληρωτικά νέο επίπεδο.

Πως θα σε βοηθήσει αυτή η ενεργειακή μετάδοση-Ιδιότητες:

 • Θωρακίζει και προστατεύει το ηλιακό πλέγμα.

 • Διευκολύνει την αλληλεπίδραση με τους άλλους ανθρώπους ενώ παράλληλα διατηρείς την προσωπική σου δύναμη.

 • Συμβάλλει στην αναγέννηση του πεπτικού συστήματος.

 • Ισορροπεί τον θυροειδή και ενεργοποιεί το θύμο αδένα, συνεπώς μας επιτρέπει να δρούμε από την αγνότητα της πρόθεσης ενός νεαρού πνεύματος, από μια παιδικότητα παρά παιδιάστικο πνεύμα.

 • Συμβάλει στην ολοκλήρωση των ζητημάτων της καθημερινότητας.

 • Βοηθά να έλξουμε εκείνα τα πράγματα στη ζωή που είναι απαραίτητα.

 • Είναι η πέτρα της αφθονίας και της υλοποίησης, ελκύει πλούτo, ευημερία, επιτυχία και όλα τα καλά πράγματα. Ενθαρρύνει τη γενναιοδωρία και το μοίρασμα της καλής τύχης.

 • Εμπορική επιτυχία.

 • Δυναμώνει τη εσωτερικό φως και πυροδοτεί τη δημιουργικότητα και τη φαντασία.

 • Ανοίγει τον ανώτερο νου για να αποδεχτούμε τη χαρά στη ζωή. Απελευθερώνει το θυμό και τα αρνητικά συναισθήματα, τους ριζωμένους φόβους και τις καταστροφικές τάσεις.

 • Για να υπερβούμε την κατάθλιψη. Mειώνει την ευαισθησία στην κρτική, εμπνέει τη δημιουργικότητα και την αυτοέκφραση.

 • Αυξάνει την αυτοεκτίμηση και με την απελευθέρωση του παρελθόντος. Μας επιτρέπει να κινηθούμε με αισιοδοξία απολαμβάνοντας τις νέες εμπειρίες και εξερευνήσεις.

 • Βοηθά να εντωπίσουμε και να θεραπεύσουμε ζητήματα κακοποίησης της δύναμης και τα αισθήματα απελπισίας. Μας επιτρέπει να κατανοήσουμε τι χρειάζεται για να επιλυθούν αυτές οι καταστάσεις και παρέχει το θάρρος και το σθένος που χρειαζόμαστε για να πάρουμε εκείνες τις δύσκολες αποφάσεις και να αναλάβουμε δράση.

 • Χρήσιμο για εκείνους που βίωσαν φυσική ή συναισθηματική έλλειψη, ιδιαίτερα τη βαθιά ριζωμένη συνείδηση φτώχιας από πολλές ζωές.

 • Προσθέτει διαύγεια, φέρνει ζέση, αισιοδοξία και νόημα στη ζωή και στις σχέσεις.

 • Ενθουσιασμός, δύναμη, επιτυχία.

 • Για τις απλές απολαύσεις της ζωής - ευθυμία και ικανοποίηση.

 • Έχει τη δύναμη να μεταμορφώνει την αρνητικότητα σε θετική ενέργεια προσφέροντας ηρεμία και εξισορροπεί τα συναισθήματα.

 • Βοηθά να είμαστε βέβαιοι για τις αποφάσεις μας.

 • Προάγει την αυτοέκφραση. Μας κάνει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας περισσότερο και να εμπιστευόμαστε περισσότερο τον εαυτό μας.

 • Δίνει θάρρος να συνεχίσουμε όταν δεν είμαστε σίγουροι για το επόμενο βήμα ή τι να πράξουμε.

 • Όταν κουβαλούμε τόσα πολλά βάρη ή μας κατακλύζει ο πανικός και οι ευθύνες.

 • Άμεση κατανόηση του τι πρέπει να γίνει για να διορθωθεί ένα πρόβλημα.

 • Διακυμάνσεις στη διάθεση.

 • Για να βλέπουμε τα πράγματα ξεκάθαρα και διαύγεια στις αποφάσεις.


Επίτρεψε στο Φως του Κιτρίνη να ανοίξει νέα μονοπάτια!


Τετάρτη 24 Αυγούστου, 19:30 - 20:30


💛 Φρίξος Χριστοδούλου
Κράτηση Θέσης (μέσω της ιστοσελίδας online)


Συμμετοχή: από 98 / 35

Μπορείς να Επικοινωνήσεις μαζί μας: 210.9853796 | 6932645594

💡To Webinar θα πραγματοποιηθεί στο Zoom. ΔΕΝ θα χρειαστείς κάμερα ή μικρόφωνο. Η αλληλεπίδραση γίνεται ζωντανά μέσω του Chat box.

💡 Οι οδηγίες πρόσβασης για το Zoom θα σταλθούν στο email σου το πρωί της ημέρας του Webinar!

💡Αν δεν μπορέσεις να παρευρεθείς στη συνάντηση στο Zoom, να γνωρίζεις ότι θα λάβεις όλες τις ενδυναμώσεις όπου κι αν βρίσκεσαι, ότι κι αν κάνεις!

💡Μέσα σε 48 ώρες από το πέρας της συνεδρίας θα λάβεις στο email σου ένα αρχείο που θα περιέχει τις σιωπηλές δονήσεις της Μηνιαίας Αναβάθμισης, βοηθώντας σε να διατηρήσεις το νέο επίπεδο στο οποίο έφτασες και να συνεχίσεις την ανοδική πορεία. Θα είσαι μέρος μιας δυναμικής ομάδας που συνεχώς βελτιώνεται και εξελίσσεται!

Ευχαριστώ πολύ! Πραγματικά την ένιωσα τη θεραπεία βαθιά! Και αποδείχθηκε αφού από εκείνη τη στιγμή χορεύω στην αυλή με χαρά και γέλιο! Να ‘σαι καλά! Εύα Κ.

Εξαιρετικές οι ενδυναμώσεις! Ενδιαφέρον άνοιγμα στα επαγγελματικά μου, πολύ λιγότερη ανασφάλεια, αντοχές δυναμωμένες, αλλά και λιγότερο εκνευρισμό. Είναι σαν να μην ανέχομαι πια τους δύσκολους ανθρώπους και τις δύσκολες καταστάσεις… Το πιο σημαντικό όμως απ’ όλη την βοήθεια που μας προσφέρετε, είναι πως μου έχετε εξαλείψει τον φόβο που είχα για τον Covid. Είμαι ευγνώμων.
Ελένη Ψ. Αθήνα

Lightness of heart, Breathe out, LET GO. I am dancing and singing in the kitchen, really light hearted. Love it!
Irene L. UK

Η θεραπεία πάει πολύ καλά και μου προσδίδει περισσότερη γαλήνη στην καθημερινότητά μου!
Έφη, Κέρκυρα 

Στη συνεδρία είχαν καθαριστεί μεταξύ άλλων τα ιγμόρεια. Νιώθω εδώ και λίγο καιρό μια ευαισθησία στην μύτη, νιώθω ότι γίνεται ακόμα καθαρισμός, ιδιαίτερα στο αριστερό ρουθούνι και νιώθω ότι αναπνέω με περισσότερη ευκολία! Ευχαριστώ!
Μαρία Π. Κύπρος 

Συνεχίζω να ακούω το mp3 και βλέπω μεγάλες αλλαγές στο τρόπο που αντιμετωπίζω αυτή την φορά την κατάσταση. Παλαιότερα έκλαιγα και ήμουνα στα πατώματα… Τώρα το δράμα εξαφανίστηκε μετά από 4 μέρες. Κανονικά κρατάει μήνες και χρόνια. Αισθάνομαι πραγματικά δυνατή! Όντος άλλαξα χωρίς να το καταλάβω καν!
Ρουσλάνα, Αθήνα  

Νιώθω καλύτερα όσον αφορά την αυτοπεποίθηση μου.
Ιωάννα, Κοζάνη  

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη θεραπεία! Στην αρχή αισθανόμουνα κουρασμένη την ώρα της συνεδρίας, σαν ένα βάρος στο κεφάλι μου. Την επόμενη ημέρα αισθανόμουνα ανάλαφρη. Ξαλαφρωμένη από τις οικογενειακές ανησυχίες και την θέληση και την ανάγκη για ειρήνη. Σας ευχαριστώ και παρακαλώ ενημερώστε με για την επόμενη συνεδρία!
Άννα, Γαλλία  

Ευχαριστώ πολύ για ότι κάνετε. Είμαι πιο ήρεμη και λειτουργώ με αποστασιοποίηση. Από χθες δε, βλέπω αναρτήσεις πνευματικού περιεχομένου όπου κι αν ανοίξω με το ίδιο σχεδόν μήνυμα. Όνειρα έβλεπα πάντα με μηνύματα, αλλά τώρα σχεδόν καθημερινά. Δεν πονάει ο λαιμός μου και δεν έχω πια κοιλιακά προβληματάκια.
Μαίρη, Βέλγιο  

Ευχαριστώ θερμά για την θεραπεία που βιώνω, μαζί και η κόρη μου! Σαν αποτέλεσμα αρχικό νιώθω λιγότερο φόβο και μια ηρεμία που δεν είχα τις προηγούμενες ημέρες ... περισσότερη αισιοδοξία, και γαλήνη να αντέχω τον εγκλεισμό... Ξέρω πως ακόμα έχω να λάβω πάρα πολλά, απ’ όλο αυτό που συμβαίνει. Είμαι ευγνώμων.
Ελένη, Αθήνα
Empowering you for
a life of Freedom, Independence and Joy!