Nummer 152   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar:  redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat
 
Week voor de psychosociaal professional: het volledige programma en deelnamemogelijkheden 
Hoe ziet het volledige programma van de Week voor de psychosociaal professional eruit? Lees het hier

PSC Magazine   
Met enige vertraging vanwege de vakantieperiode is het nieuwe PSC-magazine deze week verstuurd aan alle NFG-registerleden en abonnementhouders.   

Openingstijdens herfstvakantie 
Tijdens de herfstvakantie (17-21 oktober) is het NFG-secretariaat gewoon bereikbaar tijdens de reguliere openingstijden. Het telefonisch spreekuur van donderdagavond 20 oktober komt wél te vervallen. 
Nieuwe Facebookverloting
De verloting van het boek "Met 70 over de snelweg" heeft afgelopen week plaatsgevonden. De gelukkige winnares was Marijke Germeraad. Marijke, nogmaals van harte en veel leesplezier toegewenst!

En we gaan direct verder met een nieuwe actie. Uitgeverij Koninklijke van Gorcum, mede organisator van de Week voor de psychosociaal professional, heeft voor onze Facebookverlotingen  
2 boeken beschikbaar gesteld. O p vrijdag 23 september a.s. zullen wij het eerste boek "Communicatief Leiderschap" verloten. Bezoek onze Facebookpagina en doe mee!   
Bij- en nascholing 
Hieronder vindt u een selectie van de NFG-agenda:

6 oktober - 3 november
PowerCoaching en ADHD

31 oktober - 12 december
Individueel systemisch werk

14 en 28 november
Coachen vanuit essentie

Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
Gezocht: nieuwe oplossingen voor vechtscheidingen. Doe mee met de Divorce Challenge.     
Als kind kies je niet voor een scheiding. Je kiest niet voor de ruzie, de verwijten, de juridische strijd en al helemaal niet voor de kampen die kunnen ontstaan. En hoewel ouders zich er niet altijd van bewust zijn, kan dit ernstige negatieve gevolgen voor kinderen hebben. Lees verder.  

Meer interessante artikelen vindt u op onze  website, LinkedIn- en  Facebookpagina
D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.