Nummer 153   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar:  redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat
 
Week voor de psychosociaal professional 
Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de website van de Week voor de psychosociaal professional die plaatsvindt van 24 t/m 30 oktober. Zodra deze site online is, laten wij je dit weten via een (extra?) nieuwsflits en via Facebook/LinkedIn. Je hoort dan ook vanaf welk moment inschrijven mogelijk is. Voor wat betreft de VIP package is het belangrijk om er snel bij te zijn aangezien er maar 75 plaatsen beschikbaar zijn. Houd je mailbox dus goed in de gaten.

Voor het bijwonen van de colleges van Gordon Neufeld en Steven Pont op 25 oktober krijgen NFG-registerleden 4 PE punten. Elk videocollege van Hupper levert je 8 PE punten op. Bij deelname aan de Week voor de psychosociaal professional heb je dus in één klap voldoende scholingspunten voor een heel jaar!
Heb je al voldoende punten behaald in 2016? Bij wijze van uitzondering mag je deze punten overhevelen naar 2017.

Wil je alvast of nogmaals het programma en alle informatie zien? Je vindt het hier.


Openingstijdens herfstvakantie 
Tijdens de herfstvakantie (17-21 oktober) is het NFG-secretariaat gewoon bereikbaar tijdens de reguliere openingstijden. Het telefonisch spreekuur van donderdagavond 20 oktober komt wél te vervallen. Ook versturen wij deze week geen reguliere nieuwsflits.  
Nieuwe Facebookverloting
Doe mee met de Facebookverloting van dit moment!

Uitgeverij Koninklijke van Gorcum, mede organisator van de Week voor de psychosociaal professional, heeft voor deze verloting   
het boek "Communicatief Leiderschap" beschikbaar gesteld.

De verloting vindt plaats op vrijdag 23 september. Mee doen kan dus nog steeds! Bezoek snel deze Facebookactie en like het bericht. Vergeet ook niet onze pagina te liken. We hebben inmiddels al meer dan 950 volgers!! 
Intervisieleden gezocht
Om de 6 weken hebben wij met elkaar intervisie in Schaijk, Gemert en Veghel. Onze doelgroepen zijn kind en opvoeders, jong volwassen met/of zonder een beperking. Heb je zin om bij ons aan te sluiten neem dan contact op met Marian van den Acker via email: marian@individueleaandacht.nl
Bij- en nascholing 
Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
Bekende personen open over hun depressie      
Steeds meer bekende personen komen openlijk uit over de periodes dat zij kampten met een depressie. Recent spraken zangeres Lady Gaga, zanger Bruce Springsteen en voetballer Andres Iniesta over hun strijd tegen depressieve gevoelens. Lees verder.  

Meer interessante artikelen vindt u op onze  website, LinkedIn- en  Facebookpagina
D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.