Nummer 159   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar:  redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Herhaalde oproep: Herregistratie
Een aantal malen kondigde wij het al aan: ook dit jaar moeten weer alle NFG-registerleden de herregistratie aanvragen. De herregistratie  dient  voor 15 december a.s.  bij ons binnen te zijn. Ook wanneer je nog maar recent bij ons bent geregistreerd, is het van belang dat je deze herregistratie aanvraagt. Je kunt de benodigde punten wel naar rato berekenen. Lees op onze website alle spelregels nog eens door. Heb je alsnog vragen? Mail deze dan naar het NFG-secretariaat via info@de-nfg.nl 

Digitale NFG-licentie
Regelmatig krijgen wij van registerleden het verzoek om een digitale licentie. Vanaf heden zal de papieren versie dan ook worden vervangen door een digitaal exemplaar. Hulpverleners kunnen deze digitale licentie op hun website plaatsen en nieuwe registerleden kunnen het digitale exemplaar eenvoudig toesturen naar Vektis wanneer zij hun AGB-code aanvragen. 
 
Kerst 2016
Tussen Kerst en Oud en Nieuw is het NFG-kantoor gesloten. 
Facebooknieuwtjes
Ken jij het boek "Vijftig manieren waarop ik mijn leven verpestte en hoe jij dat kunt voorkomen" van
Fr ançois de Waal al? 
 
François was een irritante en alles en iedereen veroordelende klootzak maar kwam erachter dat hij zijn eigen  grootste vijand was. In dit boek laat hij zien hoe je met succes de confron tatie met jezelf kunt aangaan en een gelukkiger leven kunt leiden. 

Wij mogen dit boek verloten onder onze volgers op Facebook. Wil je kans maken op dit boek? Bezoek onze Facebookpagina en lees hoe jij dit boek kunt winnen. 
Omgaan met verlies en de grenzen van het leven
Wij mogen je weer een gratis te lezen artikel aanbieden van professioneelbegeleiden.nl Ditmaal hebben wij gekozen voor het artikel " Omgaan met verlies en de grenzen van het leven", een gesprek met Jakob van Wielink, auteur van het boek "Met zoveel liefde heb ik van jou gehouden". 

Dit artikel kun je t/m donderdag 17 november gratis downloaden. Hierna kost het weer € 1,95. Wij wensen je veel leesplezier toe. 


Bij- en nascholing 
Hieronder vind je een selectie van de NFG-agenda:

Angst bij tiener voor slecht eten wordt obsessie
De continue aandacht voor gezonde voeding slaat bij hele groepen tieners door in obsessief eetgedrag. Gevoed door foto's van strakke lijven en caloriearme maaltijden op Instagram, creëren ze een ongezonde angst voor eten. Lees verder. 

Meer interessante artikelen vindt u op onze  website, LinkedIn- en  Facebookpagina
D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.