Nummer 169   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar:  redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Nakijken aangevraagde herregistraties / versturen nieuwe licenties
Op dit moment hebben wij ongeveer 3/4 van alle aangevraagde herregistraties nagekeken. Deze registerleden hebben van ons een nieuwe licentie gekregen of via de mail bericht over de aanvraag.

1/4 moeten wij nog nakijken en dit gaat nog altijd om een kleine 300 stuks. Wij gaan er vanuit dat ons dit gaat lukken voor 31 maart a.s. 
Heeft u de herregistratie tijdig (dus voor 15 december jl.) aangevraagd maar nog niets gehoord? Dan kunt u ervan uit gaan dat u deze of volgende maand van ons bericht ontvangt.   
Herhaalde oproep: Intervisieleden gezocht
Wij, intervisiegroep "Noorderwelzijn", zoeken enthousiaste leden. Wij zijn een gemĂȘleerde groep counselors met ruime ervaring.  Iedere tweede woensdagavond van de maand, met uitzondering van december en de zomervakantie, komen wij bij elkaar in hotel v.d. Valk te Spier (Drenthe).

We bespreken casussen, delen kennis en geven workshops aan elkaar.
De workshops worden afwisselend bij een van de leden thuis gegeven. Wij zoeken nieuwe intervisieleden die het ook belangrijk vinden om van elkaar te leren, met respect met elkaar om te gaan en gezamenlijk nieuwe thema's uit te diepen.

Meer informatie en de volgende intervisiedatum kan opgevraagd worden bij Eefke Jeurink, mail: geesloocounseling@gmail.com

Intervisiegroep of intervisieleden gezocht
Ik ben Kokkie van Aaken, psychosociaal kinderen- en jeugdtherapeut en ben op zoek naar een intervisiegroepje waar ik bij aan kan sluiten of mensen die met mij samen een nieuwe intervisiegroep willen vormen. Ik woon in Veldhoven bij Eindhoven en denk hierbij aan mensen uit de omgeving van Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Weert.
Voor meer informatie kun je op mijn website kijken: www.duimvoorjou.nl.
Heb je interesse? Je kunt me mailen via info@duimvoorjou.nl.

Met vriendelijke groet,

Kokkie van Aaken.
Te huur
Complete praktijkruimte 18m2 in Breda. Verhuur in dagdelen is mogelijk. Info: 06-47574163.

Met vr gr
Kas HAAIJER
Facebooknieuwtjes
Wat was er een enorme belangstelling voor de verloting van ons laatste boek: Symbiose en autonomie dat beschikbaar is gesteld door Uitgeverij Mens! Op dinsdagmorgen 31 januari jl. mochten wij Anja van Ammers blij maken met het bericht dat zij de winnares is geworden van deze verloting. 

Niet gewonnen? Dan hebben wij toch goed nieuws voor jou. Uitgeverij Mens! heeft nog een aantal super mooie boeken beschikbaar gesteld die wij mogen verloten onder onze volgers. Binnenkort lees je hierover meer op onze Facebookpagina. 
Bij- en nascholing 
Volwassene ziet eigen ADHD-symptomen niet
Groeien kinderen met ADHD op tot volwassen met ADHD? Langlopende studies op dit terrein leveren zeer uiteenlopende resultaten op, van een geruststellende 5 procent tot maar liefst 75 procent 'levenslang'. Lees verder.

Meer interessante artikelen vindt u op onze  website, LinkedIn- en  Facebookpagina
D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.