Nummer 187   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar:  redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Telefoonstoring
Momenteel kampen wij op kantoor met een telefoonstoring waardoor de verbinding vaak slecht is en wegvalt. De technische oorzaak is inmiddels gevonden en aan een oplossing wordt gewerkt. Wij verwachten dat e.e.a. binnen twee weken opgelost zal zijn. Wij verzoeken u zoveel als mogelijk per mail contact met ons op te nemen (info@de-nfg.nl). Excuses voor het ongemak. 

Vakantiesluiting
In de zomerperiode is het NFG-kantoor gesloten van 31 juli t/m 11 augustus. Vanaf 27 juli t/m 7 september wordt er geen telefonisch spreekuur gehouden. 
Praktijkruimte te huur in Veenendaal
Volledig ingerichte praktijkruimte in Veenendaal. De ruimte heeft twee kamers waarvan één is ingericht als gespreksruimte en de andere als kantoor. Samen heeft het een oppervlakte van ongeveer 70m2.
Het gebouw waarin de praktijkruimte zich bevindt, beschikt over een wachtruimte en gratis parkeermogelijkheid.  Je deelt de ruimte met een geregistreerde contextueel- en relatietherapeut.
In hetzelfde gebouw is er ook de mogelijkheid om een grote vergaderruimte te gebruiken, voor grotere groepen.
Er is de mogelijkheid om voor 1 of 2 dagen, per week, te huren. Dagen kunnen in overleg worden afgestemd.

Voor meer informatie kun je mailen naar info@petravanbodegraven.nl
Facebooknieuwtjes 

Boekverloting
Nog nét voordat de zomervakantie begint, mogen wij weer iemand blij maken met een mooi boek.

Het boek "Trauma sporen" van Prof. dr. Bessel van der Kolk mogen wij van Uitgeverij Mens!, wegens groot succes, nogmaals verloten onder onze volgers.

Wil je (weer) kans maken op dit boek? Kijk op onze Facebookpagina hoe je kunt meedoen. 

Het boek zullen wij verloten op dinsdag 4 juli a.s.
Bij- en nascholing 
Hieronder vind je een selectie van de NFG-agenda:

12 september - 15 november
Duur: 3 dagen
Locatie: Utrecht

3 november - 5 november
Locatie: Bunnik
 
Overgewicht in kindertijd voorspelt ontwikkeling depressie
Overgewicht op jonge leeftijd kan de kans op klinische depressie vergroten. Dit toont onderzoek van de Vrije Universiteit Amsterdam aan. Lees verder. 
 
Meer interessante artikelen vind je op onze website, LinkedIn- en  Facebookpagina
D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.