Nummer 188   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar:  redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Telefoonstoring
Momenteel kampen wij op kantoor met een telefoonstoring waardoor de verbinding vaak slecht is en wegvalt. De technische oorzaak is inmiddels gevonden en aan een oplossing wordt gewerkt. Wij verwachten dat e.e.a. binnen een week opgelost zal zijn. Wij verzoeken je vriendelijk zoveel als mogelijk per mail contact met ons op te nemen (info@de-nfg.nl). Excuses voor het ongemak. 

Nieuwsflitsen in de zomerperiode
Op 8 juli begint in Nederland de zomervakantie in regio Midden. Wij zullen in de zomerperiode geen reguliere nieuwsflitsen versturen. Wanneer er belangrijk nieuws is, dan zullen wij jou dit via een extra nieuwsflits laten weten. De laatste nieuwsflits voor de zomerperiode verschijnt op donderdag 6 juli. De eerste nieuwsflits na de zomerperiode zal naar verwachting op donderdag 14 september worden verstuurd. 

Vertrouwenspersoon
Onze vertrouwenspersoon, dhr. Theo Splinter, is met vakantie t/m 17 juli a.s. Vanaf 18 juli is hij weer bereikbaar via de contactgegevens zoals vermeld op onze website

Vakantiesluiting
In de zomerperiode is het NFG-kantoor gesloten van 31 juli t/m 11 augustus. Vanaf 27 juli t/m 7 september wordt er geen telefonisch spreekuur gehouden. 
Praktijkruimte gezocht
Praktijkruimte in Utrecht gezocht voor uitbreiding van psychologenpraktijk voor 1 a 2 dagen per week. Hiervoor ben ik op zoek naar een werkruimte apart of met meerdere disciplines onder één dak, maar sta ook open voor de mogelijkheid voor het huren van een 2-kamer-appartement.
Reacties zie ik graag tegemoet via email: info@holtkamp-kleine.nl of telefonisch: 0615586321

Met vriendelijke groet,
Corinne Holtkamp-Kleine BSc
Facebooknieuwtjes 

Boekverloting
Het loopt storm op de boekverloting van dit moment. Maar je kunt nog steeds meedoen. 

Wij verloten (nogmaals) het boek "Trauma sporen" van Prof. dr. Bessel van der Kolk, uitgegeven door  Uitgeverij Mens!

Wil je (weer) kans maken op dit boek? Kijk op onze Facebookpagina hoe je kunt meedoen. 

Het boek zullen wij verloten op dinsdag 4 juli a.s.
Bij- en nascholing 
Hieronder vind je een selectie van de NFG-agenda:

23 september
Thema: Entiteiten
Duur: 1 dag
Locatie: Den Bosch

2 oktober - 12 februari
Duur: 6 dagen
Locatie: Breda

 
Zelfvertrouwen meisjes met astma of eczeem lager dan bij jongens
Meisjes in de basisschoolleeftijd met astma of eczeem hebben gemiddeld minder zelfvertrouwen dan meisjes zonder deze aandoeningen. Bij jongens is er gemiddeld genomen geen effect op het zelfvertrouwen. Lees verder.
 
Meer interessante artikelen vind je op onze website, LinkedIn- en  Facebookpagina
D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.