Nummer 193   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar:  redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Telefonisch spreekuur

Het telefonisch spreekuur van donderdagavond 5 oktober komt te vervallen. 

Maand voor de Psychosociaal Professional
De Maand voor de Psychosociaal Professional is inmiddels van start gegaan maar aanmelden kan nog steeds! 

Wil je je voordelig én op een leuke en makkelijke manier bijscholen, gewoon vanuit je luie stoel? Kies dan voor het HOME-pakket. 
Ook kun je nog deelnemen aan de VIP-dag op 11 oktober a.s. Je volgt dan scholing vanuit huis én je woont de colleges bij van Jean-Pierre van de Ven en van Susanne Donders. Op deze dag word je verwend met lekkere hapjes, drankjes, een heerlijke lunch en andere extra's.

Meer weten en aanmelden? Kijk dan  snel op www.maandpsychosociaalprofessional.nl 
Bevindingen mystery caller
Zoals bekend visiteert de NFG o.a. d.m.v. het inzetten van een mystery caller. Deze mystery caller heeft een aantal zaken geconstateerd die wij graag met jullie willen delen. Lees verder. 

Brochure DAS
Bijgaand ontvangt u Brochure Zorg & DAS nr. 19 met daarin de onderwerpen: 

* Registratiebesluit BIG: doofpot of schandpaal?
* Wanneer en waar moet u een datalek melden.

Intervisieleden of intervisiegroep gezocht
In de regio Drechtsteden zijn wij op zoek naar intervisieleden of een bestaande intervisiegroep. Momenteel hebben wij intervisie met drie pedagogen in onze eigen praktijk en we zouden de groep graag uitbreiden of aansluiten bij een bestaande groep. Reacties graag via de mail: h.hoex@tribuspro.nl 
Facebooknieuwtjes 

boekverloting
Tijdens de huidige boekverloting mogen wij maar liefst twee mensen blij maken met het boek  "Hulpverlening bij intimiteits- en seksualiteitsproblemen" dat NFG-registerlid Jolanda van der Meijden samen met Markus van Alphen heeft geschreven. 

Deze loting zal plaatsvinden op 10 oktober a.s. Wil je kans maken? Kijk dan snel op onze Facebookpagina voor alle informatie. 
Bij- en nascholing 
Hieronder vind je een selectie van de NFG-agenda:

9 en 10 november
Duur: 2 dagen
Locatie: Elst

22 november
Duur: 1 dag
Locatie: Leids Universitair Medisch Centrum


'Sociale media betekenen weinig voor eenzame mens' 
Altijd met iedereen in contact zijn, via sociale media en allerlei andere mogelijkheden, en je toch eenzaam voelen. Kan dat? Lees verder.
 
Meer interessante artikelen vind je op onze website, LinkedIn- en  Facebookpagina
D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.