Nummer 204   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar:  redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

2018
Hierbij sturen we jou de eerste nieuwsflits van het nieuwe jaar. We wensen je via deze weg een heel goed en mooi 2018 toe. 

Ook dit jaar zullen we de nieuwsflits weer wekelijks versturen met uitzondering van de vakantieperiodes. Wij raden je aan om de nieuwsflits altijd goed door te nemen. Alle voor jou belangrijke informatie zul je hier aantreffen. 

Licentie
De licentie die je nu in je bezit hebt, is geldig t/m maart 2019. Eind van dit jaar (uiterlijk vóór 15 december) moet iedereen weer de aanvraag voor de tweejaarlijkse herregistratie indienen. Dit moment is gelijk voor alle NFG-registerleden m.u.v. de aspirant-leden. Wij raden je aan om alle activiteiten die je gevolgd hebt in 2017 wel alvast in te voeren op je persoonlijke pagina mocht je dit nog niet gedaan hebben. Ook de activiteiten die je in 2018 volgt, kun je direct invoeren. Zo verspreid je jouw administratieve werklast maar ook die van ons (i.v.m. het vele nakijkwerk dat wij hieraan hebben). Alle spelregels omtrent de herregistratie kun je hier nalezen. Doe dit ook zodat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer we jouw activiteiten gaan nakijken. 
Facebooknieuwtjes 

Boekverloting
We zijn dit jaar goed begonnen met de 
verloting van het boek "Zelf ontdekt ZichZelluf!" en de bijbehorende Coachkaarten geschreven en ontwikkeld door José van den Diepstraten en Nathalie van Spall. 

Soms dwingt een ingrijpende gebeurtenis mensen tot het opmaken van de balans of het maken van nieuwe keuzes. Veelal komt er dan een diepgaand veranderingsproces ofwel persoonlijke transformatie opgang.
Dit boek neemt de lezer mee op een innerlijke ontdekkingsreis.
De kaarten werken aanvullend op het boek en kunnen door therapeuten gebruikt worden als interventiein een therapiesessie. Iedere kaart bevat een beeld en een vraagstuk.

De verloting vindt plaats op maandag 22 januari a.s. Meedoen? Kijk op onze Facebookpagina hoe je kans kunt maken om dit boek en de kaarten te winnen. 
Bij- en nascholing 
Hieronder vind je een selectie van de NFG-agenda:

28 januari - 11 maart
Duur: 2 dagen
Locatie: Utrecht

23 maart
Duur: 1 dag
Locatie: Tilburg

6 maart - 3 april
Duur: 5 dagen
Locatie: Waalwijk

GroenLinks over postnatale depressie: 'Zorg schiet tekort'
Jaarlijks krijgen 20.000 vrouwen een depressie tijdens of na hun bevalling. Dat betekent dat één op de acht Nederlandse moeders te maken krijgt met een postnatale depressie. De gevolgen van deze depressies zijn groot voor moeder én kind. Lees verder.

Meer interessante artikelen vind je op onze  website, LinkedIn- en  Facebookpagina
D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.