Nummer 208   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar:  redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Contact Achmea
Met enige regelmaat krijgen wij van onze registerleden de vraag waarom er via de NFG geen vergoedingsmogelijkheden zijn van Achmea/Zilveren Kruis. Lees verder. 

Berichtgeving DAS
Als een ouder van een minderjarige jonger dan 12 jaar vraagt om een kopie van jouw dossier, weet je dan wat jouw rechten en plichten zijn? Mevrouw S. Slabbers van DAS legt het je uit. Ook stelt zij haar collega Irene Apperloo van team Zorg aan je voor. Lees verder. 

Herhaling; oproep!
Een enkele keer horen wij van NFG-registerleden dat hun BTW-bezwaarschrift nog steeds niet in behandeling is genomen. Wij verzoeken aan deze NFG-registerleden om zich te melden bij het NFG-secretariaat via info@de-nfg.nl. Van onze belastingadviseur mr. W.F. van der Kolk RB hebben wij een informatieset ontvangen over de stappen die nu genomen kunnen worden. Dit moet individueel gebeuren en wij willen je graag op weg helpen. Nadat jij je bij ons hebt gemeld, krijg je van ons per mail de nodige informatie.
Deze oproep is alleen gericht aan NFG-registerleden die destijds een BTW-machtiging hebben afgegeven aan de NFG en hierna geen bericht meer van de belastingdienst hebben ontvangen. 

Telefonisch spreekuur
Op donderdagavond 15 februari gaat het telefonisch spreekuur niet door. 
Intervisiegroep - praktijkruimte gezocht
Als jongeren - en gezinscoach (Therapeut i.o.) ben ik opzoek naar een intervisiegroep in de omgeving van Nijmegen.
Daarnaast ben ik in Nijmegen opzoek naar een (gedeelde)praktijkruimte. Wie ziet hier voor mij mogelijkheden?
Facebooknieuwtjes
 
Boekverloting
Op dit moment loopt de verloting van het boek Kids&Co van psycholoog Joriene de Vos. Wij mogen dit boek weggeven aan een van de volgers van onze Facebookpagina. 

Vader of moeder worden is een wens die niet voor iedereen vanzelfsprekend werkelijkheid wordt. Je bent bijvoorbeeld single, valt op mensen van hetzelfde geslacht, of je partner kan of wil je kinderwens niet vervullen. Een kind krijgen met iemand die niet je liefdespartner is, kan dan uitkomst bieden.

Wanneer je voor co-ouderschap kiest kom je voor veel vragen te staan.Dit praktische boek doorloopt alle fases vanaf de kinderwens tot het concreet invulling geven aan het co-ouderschap. 

Een onderwerp dat niet alleen interessant kan zijn voor ouders maar zeker ook voor hulpverleners. 

De verloting vindt plaats op dinsdag 13 februari. Wil je meedoen? Kijk op onze  Facebookpagina hoe je kans kunt maken op dit boek.  
Bij- en nascholing 
Hieronder vind je een selectie van de NFG-agenda:

10 maart
Duur: 1 dag
Locatie: Nunspeet

23 maart
Duur: 1 dag
Locatie: Nunspeet

7 april - 15 mei
Duur: 3 dagen
Locatie: Waalwijk

7 april 
Duur: 1 dag
Locatie: Oss

"ADHD? Dat heeft toch iedereen tegenwoordig?"
Het aantal jongvolwassen vrouwen in Amerika dat medicijnen krijgt voor ADHD is het laatste decennium enorm gestegen, meldt Chicago Sun-Times dinsdag. Lees verder

Meer interessante artikelen vind je op onze  website, LinkedIn- en  Facebookpagina
D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.