Nummer 210   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar:  redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat

Nieuwsflits
Volgende week zullen wij geen reguliere nieuwsflits versturen. De eerstvolgende reguliere nieuwsflits kun je verwachten op 8 maart a.s. 

Herhaling; AVG Hotmail of Gmail? 
Indien je Hotmail of Gmail gebruikt voor de communicatie met je cliënten, dan is het goed om nu al te weten dat je actie zult moeten ondernemen. Lees verder.
Praktijkruimte te huur
Te huur voor een of meerdere dagen per week, sfeervolle praktijkruimte in monumentaal pand aan de rand van het centrum van Breda: Ceresstraat 35. Vlakbij de oude Brouwerij ligt het Business Centre "Noble House", 7 minuten lopen vanaf het station.

De kamer heeft een mooie licht eiken parketvloer (24 m2 ) en is ingericht met een ronde tafel met stoelen. De praktijk heeft een eigen bel en je maakt mede gebruik van een wachtruimte op de gang (2 stoelen), ingerichte keuken en toiletgroep.

De huur is relatief laag. Informeren bij Lily de Leeuw: 06 1255 3113.
Facebooknieuwtjes
 
Boekverloting
Voor het boek "Tim en het wonder EMDR", geschreven door psychologen Tamara Konings en Silke Bakker, is énorm veel belangstelling. We lezen veel leuke en enthousiaste reacties. 

In "Tim en het wonder EMDR" maak je kennis met Tim. Hij vertelt over het ongeluk dat hij heeft gehad, de klachten die hij daaraan overhield en over de EMDR-behandeling die hij volgde.  Dit boek kan in de therapie samen met de hulpverlener gelezen worden, maar ook op school of thuis met ouders ter voorbereiding van de EMDR-behandeling. 
Want hoe leg je aan een kind uit wat EMDR is en hoe het werkt? (zie voor een uitgebreide boekrecensie PSC-magazine editie 1, pagina 34).

Je kunt dit boek winnen! Kijk op onze  Facebookpagina  hoe je kans maakt. De loting vindt plaats op 12 maart a.s. 
Bij- en nascholing 
Hieronder vind je een selectie van de NFG-agenda:

16 maart
Duur: 1 dag
Locatie: Heerlen

23 - 27 april
Duur: 8 dagdelen
Locatie: Nijeholtpade

Vier procent van 65-plussers slachtoffer van psychisch geweld
Vier procent van de ouderen boven de 65 jaar heeft in 2016 te maken gehad met psychisch geweld in de thuissituatie. Lees verder. 

Meer interessante artikelen vind je op onze  website, LinkedIn- en  Facebookpagina
D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.