Nummer 227   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar:  redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat

Oktober - Maand voor de Psychosociaal Professional
Ook dit jaar organiseren Hupper en de NFG samen weer de maand voor de Psychosociaal Professional. Wij verstuurden hier al een extra Nieuwsflits over. Als deze je ontgaan is, dan kun je hem hier nog nalezen. 

Aangepaste openingstijden NFG-secretariaat
Er breekt, als de verwachtingen uitkomen, een enorm warme periode aan. En hoewel wij een fijn kantoorpand hebben, is het grote nadeel de slechte isolatie. In de winter is het soms moeilijk warm te krijgen en nu is het zeker niet meer koel te houden. Naar verwachting zullen wij vanaf morgen (dinsdag 24 juli) de werktijden aanpassen. Wij zijn dan bereikbaar tussen 8.30 - 12.00 uur. 

Zolang de temperatuur binnen ons kantoor onacceptabel hoog is, zullen wij volgens deze aangepaste openingstijden werken. Dit zullen wij per dag bekijken. De contactpagina van onze website is altijd up-to-date. Op deze pagina kun je dan ook altijd bekijken op welke tijden wij bereikbaar zijn.  Wij hopen op jullie begrip. 

Ouderverstoting
Graag vragen wij jullie aandacht voor dit artikel dat wij ontvingen van Academie Vesta over Ouderverstoting. De scholing die wordt aangeboden levert je PE-punten op. 

NFG-team
Wij zijn er trots op dat ons team al jaren uit dezelfde personen bestaat. Een team met hart voor de NFG en hart voor onze branche. Toch werd het wel eens tijd voor nieuwe foto's op onze website. Op de pagina " Over de NFG" tref je de groepsfoto aan en op de pagina " Wie-is-Wie" zie je een portretfoto en lees je wie wat doet. Neem gerust eens een kijkje als je wilt weten wie de drijvende krachten achter de NFG zijn. 
Gezocht: Intervisie groep in de omgeving van Nijmegen
Ik ben Anja de Waal, integratief therapeut in Nijmegen-Noord. Ik heb inmiddels ruim 18 jaar een praktijk. Wegens stoppen van andere leden van de intervisiegroep zoek ik een nieuwe intervisiegroep. Graag kom  ik een keertje kennis maken,  info@gewoonlevennu.nl.
Facebooknieuwtjes
 
Boekverloting
Wij gaan na de zomerperiode op Facebook weer door met superleuke nieuwe boekverlotingen. Houd onze Facebookpagina   dus in de gaten en blijf zo op de hoogte van alle winacties en andere interessante nieuwsberichten. 
Bij- en nascholing 
Hieronder vind je een selectie van de NFG-agenda:

8 - 29 september 
Duur: 3 dagen
Locatie: Nuenen

21 - 22 september
Duur: 1 of 2 dagen
Locatie: Werkhoven

10 november 
Duur: 1 dag
Locatie: Nunspeet

'Slecht huwelijk kan leiden tot hartproblemen en verzwakt immuunsysteem'
Veel ruziƫn met je partner is niet alleen slecht voor je gemoedstoestand, maar ook voor je gezondheid. Dat stellen Amerikaanse wetenschappers. Vooral mannen die over veel verschillende onderwerpen met hun vrouw in de clinch liggen, hebben vaker gezondheidsklachten. Lees verder.

Meer interessante artikelen vind je op onze  website, LinkedIn- en  Facebookpagina
D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.