Nummer 238  
Suggesties voor PSC Magazine?
Heb je suggesties voor PSC Magazine of wil je zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar:  redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Jouw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wil je iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Jouw bijdrage kun je sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat

Uploaden van je nieuwe verzekeringspolis
Voor NFG-registerleden die géén gebruik maken van (één van) de collectieve verzekeringen van de NFG
Een klein aantal NFG-geregistreerden maakt geen gebruik van de collectieve rechtsbijstandverzekering en/of beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering omdat zij elders verzekerd zijn (bijvoorbeeld via de werkgever). Geldt dit voor jou? Dan dien je jaarlijks aan te tonen dat je goed verzekerd bent. 

Dit is mogelijk door in te loggen op je persoonlijke NFG-pagina en je verzekeringspolis vóór 1 januari 2019 te uploaden. Doe dit alsjeblieft minimaal één maand voor het verlopen van je oude polis. Wij zullen de verzekeringskosten dan niet aan jou in rekening brengen. Heb je hierover vragen? Stel deze bij voorkeur per mail aan administratie@de-nfg.nl.

Verruiming ope ningstijden NFG-secretariaat
We groeien! En d at houdt in dat wij ook onze openingstijden per 1 januari a.s. geen verruime n. Wij zullen dan ook op vrijdag van 8.30 - 14.00 uur bereikbaar zijn. Op de contactpagina van onze website vind je alle contactinformatie.
Oproep
StressWise Academy zoekt een inspirerende therapeut/docent die - samen met de hoofddocent van onze ACT opleiding - de opleiding tot psychosociaal therapeut verder wil brengen, zowel qua ontwerp als qua uitvoering. Spreekt dit je aan? Neem dan een kijkje op stresswiseacademy.nl, en/of neem contact op met Harrie Kolsteeg: 06 53994878 of harrie@stresswiseacademy.nl.
Facebooknieuwtjes
Op het moment dat wij dit berichtje schrijven, hebben wij 1999 volgers! Gewéldig! Volg ons ook en blijf op de hoogte van interessante nieuwsberichten en TV-tips én maak kans op mooie boeken.
 
Boekverloting
NFG-registerlid én schrijfster Harriëtte Modderman heeft in samenwerking met Witsand Uitgevers aan ons het prachtige "Handboek Rouw, Rouwbegeleiding, Rouwtherapie" beschikbaar gesteld om te verloten onder onze volgers op Facebook. 

Dit boek slaat een brug tussen de wetenschappelijke theorievorming en de ervaringen en toepassingen binnen de praktijk. Met zo'n vijftig auteurs uit Nederland en Vlaanderen en meer dan veertig hoofdstukken biedt het een schat aan informatie en inspiratie voor wie rouwenden helpt in de praktijk.  

Wil je deze enorme pil van meer dan 750 pagina's  winnen? Kijk op onze   Facebookpagina hoe je kans maakt. 
Bij- en nascholing 
Hieronder vind je een selectie van de NFG-agenda:

18 januari - 14 juni
Duur: 18 dagen
Locatie: Dordrecht

4 maart - 15 april
Duur: 6 dagen
Locatie: Amersfoort

Gevolgen huiselijk geweld ernstiger dan gedacht
De gevolgen van huiselijk geweld voor kinderen zijn veel ernstiger dan gedacht. Ook is het geweld veel heftiger dan tot nu toe werd aangenomen. In gezinnen die zijn gemeld bij Veilig Thuis vindt veel en vaak langdurig geweld plaats. Lees verder.

Meer interessante artikelen vind je op onze  website, LinkedIn- en  Facebookpagina
D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.