Nummer 241  
Suggesties voor PSC Magazine?
Heb je suggesties voor PSC Magazine of wil je zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar:  redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Jouw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wil je iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Jouw bijdrage kun je sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat

BELANGRIJK! Notavoorwaarden Zilveren Kruis (en haar labels)
Van Zilveren Kruis ontvingen wij deze week bericht over de notavoorwaarden. Voldoen jouw nota's niet aan de gestelde eisen, dan volgt géén vergoeding. Lees dit bericht dus goed door. 

Deze week deadline aanvragen herregistratie.
Is jouw huidige NFG-licentie geldig t/m 31 maart a.s. Dan moet je voor 15 december a.s. de herregistratie aanvragen. 
Wij zullen met man en macht eraan werken om iedereen op tijd (dus voor 31 maart) van een nieuwe licentie te voorzien en dit gaat lukken mits wij jouw aanvraag op tijd binnen hebben.

Wij ontvangen momenteel veel vragen over de procedure. Kijk alsjeblieft eerst goed in de spelregels of anders bij de F.A.Q. op onze website. Daar vind je de meeste antwoorden. 

Herhaling: sluiting rondom Kerst en Oud en Nieuw
Het NFG-kantoor zal van 27 december t/m 1 januari zijn gesloten. Op 27 december versturen wij ook geen Nieuwsflits. Alleen in dringende gevallen zijn wij dan te bereiken op 06-22035751. 
Facebooknieuwtjes

Boekverloting
Het boek "De impact van incest op alle levensgebieden" is gewonnen door Sanne van Heumen. Het boek is inmiddels naar haar toegestuurd. 

De laatste verloting van dit jaar is een hele bijzondere. Deze keer geen boek maar een super leuke hartverwarmende Zorgkalender 2019 aan ons beschikbaar gesteld door Voor Positiviteit

Een scheurkalender met 365 dagen positieve spreuken en coachtips, om zorgverleners (jou dus!) te inspireren en te motiveren. Met thema's als: samenwerken, communicatie (naar patiënt en familie), dankbaarheid, goed voor jezelf zorgen en werken aan persoonlijke ontwikkeling. Daarmee is de zorgkalender dagelijks een positief steuntje in de rug voor iedere zorgverlener!

De loting vindt plaats op 19 december a.s. Wanneer de postbezorging meewerkt, kun je deze kalender dus voor de kerstdagen in huis hebben. Hoe je kans maakt, lees je op onze Facebookpagina.
Bij- en nascholing 
Hieronder vind je een selectie van de NFG-agenda:

28 januari
Duur: 1 dag
Locatie: Utrecht

8 februari - 12 april 
Thema: Hechting
Duur: 5 dagen
Locatie: Waalwijk

28 februari
Thema: Opstellingen
Duur: 1 dag
Locatie: Vught

16 maart - 1 juni 
Duur: 5 dagen
Locatie: Haarlem

'Zet leerkracht en jeugdhulpprofessional zij aan zij'
Dat is het advies van Kwartiermaker René Peeters. Jeugdhulpverleners en leerkrachten moeten nauwer samenwerken aan de ontwikkeling van kinderen. Gemeenten worden verantwoordelijk voor het bij elkaar brengen van onderwijs, zorg en jeugdhulp en het maken van niet-vrijblijvende lokale afspraken. Lees verder.

Meer interessante artikelen vind je op onze  website, LinkedIn- en  Facebookpagina
D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.