Nummer 242  
Suggesties voor PSC Magazine?
Heb je suggesties voor PSC Magazine of wil je zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar:  redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Jouw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wil je iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Jouw bijdrage kun je sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat

Nakijken aangevraagde herregistraties
Het grootste deel van de NFG-registerleden heeft inmiddels de aanvraag voor een herregistratie. Een deel van de registerleden heeft dit echter nog niet gedaan. Let op! Ook als je later in 2017 of 2018 bij ons bent geregistreerd moet je de herregistratie aanvragen. Uiteraard mag je de te behalen punten naar rato berekenen. Alles staat uitgelegd in de spelregels;  https://www.de-nfg.nl/herregistratie.htmlAlleen nieuwe registerleden met een registratiedatum van 1 november 2018 of later hoeven nu nog géén herregistratie aan te vragen.

Het nakijken van alle aanvragen is een enorme klus, moet nog altijd handmatig gebeuren en neemt daardoor veel tijd in beslag. Dit is ook de reden waarom je huidige licentie geldig is t/m 31 maart 2019. Deze tijd hebben wij ook echt nodig om alles te verwerken. Het heeft nu dus geen zin om te vragen naar de stand van zaken omtrent jouw aanvraag. Dit levert juist alleen maar extra vertragingen op. Wanneer je inlogt op je persoonlijke pagina en naar het tabblad herregistratie gaat, kun je zien of wij jouw aanvraag hebben ontvangen en op welke datum. Wij doen er alles aan om iedereen die op tijd de aanvraag heeft ingediend (voor 15 december jl.) tijdig (dus voor 31 maart a.s.) van een nieuwe licentie te voorzien.

Laatste reguliere Nieuwsflits 2018 / Kerstsluiting
Deze week sturen wij jou de laatste reguliere Nieuwsflits van 2018. Van 27 december t/m 1 januari is ons kantoor gesloten (achter de schermen zullen wij druk doorwerken aan het het verwerken van de aangevraagde herregistraties). Wij wensen alle NFG-registerleden fijne kerstdagen, een goede jaarwisseling en een gelukkig en gezond Nieuwjaar.  
Facebooknieuwtjes

Verloting
Gisteren is de Zorgkalender verloot. De winnaar is kersvers NFG-registerlid Corinne Buschhüter. Corinne van harte!

In 2019 zullen wij weer starten met nieuwe win-acties. We hebben een flinke stapel mooie, indrukwekkende en interessante boeken op de plank liggen. 

We beginnen het nieuwe jaar met de verloting van het boek 'Sloompje Slak, het gebroken huis'.
Dit kinderboek is geschreven door kindercoach Claudia Hass en aan ons beschikbaar gesteld door Bullseye Publishing. In dit boek wordt het kind op een toegankelijke en speelse manier geïnformeerd over emoties bij grote veranderingen. Het boek is met name geschreven voor toepassing bij kinderen die te maken krijgen met echtscheiding maar zeker ook zeer goed toe te passen bij bijvoorbeeld rouwverwerking.

In januari informeren we je verder over deze boekverloting. 
Houdt onze Facebookpagina in de gaten en mis niets!
Bij- en nascholing 
Hieronder vind je een selectie van de NFG-agenda:

21 januari - 18 maart
Duur: 3 dagen
Locatie: Breda

7 maart
Duur: 1 dag
Locatie: Kampen

14 maart
Duur: 1 dag
Locatie: Ede

Supermarkt traint medewerkers om eenzaamheid klanten te herkennen
Elke vestiging van Albert Heijn in Den Haag heeft sinds deze week een medewerker die eenzaamheid kan signaleren bij mensen. De supermarkt wil daarmee ook 'een goede buur' zijn en klanten kunnen helpen als dat nodig is, zo meldt Omroep West. Lees verder.

Meer interessante artikelen vind je op onze  website, LinkedIn- en  Facebookpagina
D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.